Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zoekertje

En wat las Slow nu weer in Koopjeskrant? En deze keer hebben we er een printscreen van genomen. Het laatste zoekertje waar we het ooit over hadden, werd weggehaald nog voor de meesten het hadden gelezen. We gaan die printscreen hier niet zetten, die dient maar als bewijs in geval van …

En wat stond er dan in dat zoekertje?

Gezocht

Zoek iemand met rijbewijs uit omgeving Oost-Brabant die in mijn plaats een boete op zich wil nemen. Ik reed door omstandigheden te snel en werd geflitst. Ik betaal de boete en jou.

Prijs: max. € 500

 
Moderne versie van de loteling? Onrecht recht zetten met geld? We zouden er eens om grijnzen ware het niet dat we er zeker van zijn dat er daar toch iemand zou durven op ingaan.

Previous

Hedwig Hoefmans

Next

Vertraging

3 Comments

 1. olive

  money makes the world go round…

  maar als ik het goed begrijp is dat dus één zónder rijbewijs? en hoe wil ‘ie dat dat gaan oplossen? in NL wordt je gewoon op kenteken bekeurd, of je nou zelf reed of niet, en geen kenteken op jouw naam zonder rijbewijs

 2. ms

  Hier komt de bekeuring bij de eigenaar van de auto en moet die opgeven wie er op dat ogenblik reed.

  Meestal moet je bij de verzekering al aangeven wie de chauffeur van het voertuig is, maar je kan ook een occasioneel chauffeur met de wagen laten rijden.

  Of hij (of zij) al dan niet een rijbewijs heeft, dat weten we natuurlijk niet. Het is mogelijk van wél, maar dan mogelijk iemand die nu riskeert het kwijt te geraken en het niet kan missen.

  Allemaal veronderstellingen, maar ik vind het maar een stinkend zaakske.


 3. ik vind hetbest wel grappig .

  Ookal is de bijbel nogal een grote brok lectuur ,
  toch vind ik het fijn

  kuss

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén