Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vertraging

“Zend je een smske als je er bent?” vroeg mske als naar goede gewoonte. “Natuurlijk” antwoordde Zoneke als naar even goede gewoonte. En toch weten ze alletwee dat hij dat niet doet. We hebben het al gezegd, Zoneke is geen sms’er.

Zodoende liep of zat mske hier op het telefoontje te wachten. Dat telefoontje komt meestal nadat ze in het hotel zijn ingecheckt en al een slapeke gedaan hebben zodat Zoneke kan zeggen dat echt alles in orde is.

Het werd middag, één uur, bijna twee. Nu had mske niet echt gevraagd hoe laat ze daar normaal gingen zijn maar toch …

Enkele minuten na twee … the empire strikes back! Ze waren pas geland. Vier uur vertraging. Het was niet OO-TUC, de beruchte boeing 767, maar het was wel de maatschappij. De kindjes waren moe maar al bij al viel het nog mee. En mske hoorde Amke op de achtergrond deskundige uitleg geven aan Ella.

“Zend je een smske als je er bent?” vroeg mske als naar goede gewoonte. “Natuurlijk” antwoordde Zoneke als naar even goede gewoonte. En toch weten ze alletwee dat hij dat niet doet. We hebben het al gezegd, Zoneke is geen sms’er.

Previous

Zoekertje

Next

Efkes onoplettend

2 Comments

  1. en jij maar wachten op een smske! Dan heb ik wel een voorbeeldige zoon,die doet dat wel en soms kan er geld af voor een telefoontje!En het is al het tweede jaar dat hij zoekt om te kunnen mailen en dat is pas echt leuk als je dan die foto’s ziet die ze doorsturen. Om van te kwijlen!Ik gun het hen en dit jaar waren de beide kidneren mee! O zo schattig als je ze in dat zwembad ziet of samen op de foto met mama en papa!
    Ik ben voort anders krijg ik odner mijn voeten van de canadese familie! doei tot later!!!!

  2. ms

    Euhm …

    Dat is het juist, hij smst niet, hij telefoneert. Hij heeft een hekel aan smskes en dus belt hij liever op, hoe duur het ook is. “The Empire strikes back” is het muziekske dat op mijn gsm staat ingesteld wanneer Zoneke belt. Ik heb dat ooit al verteld, maar het berichtje is nog niet verhuisd.

    Ik heb daarnet nog een telefoontje gekregen met de laatste stand van zaken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén