Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Skynet …

… ofte problemen zonder oplossing en oplossingen zonder probleem.

Gisteravond kwam er zomaar een mail van Skynet. Ze stuurden de oplossing voor hun veranderde Skynetpas. Allemaal goed en wel, maar wij hebben daar niet om gevraagd en hebben dat ook niet nodig. Blijkbaar was het een algemene mail die ze naar al hun klanten stuurden of toch diegenen die ooit zo een pas hadden aangemaakt.

Rare jongens toch hoor, als je hen iets vraagt antwoorden ze niet, al dient gezegd dat Slow uiteindelijk toch nog een mail heeft gekregen, maar nadat we zelf het zaakske hadden opgelost. Wat er juist in die mail stond, dat heb ik zelfs nooit geweten.

“Meestal sturen ze die mails in tweevoud” dacht mske. Vroeger kreeg ze hun nieuwsbrieven twee keer in ’t Nederlands, een keer in ’t Frans en een keer in ’t Engels. Aan die Franse en die Engelse heeft ze een einde gemaakt, maar die twee Nederlandse …

“Ping” zei onze mail toen de tweede, identieke, mail binnenkwam. Net of we ’t van de eerste keer niet gesnapt zouden hebben.

Previous

Het stappeke van honger en dorst

Next

De Indische waterlelies

1 Comment

  1. jaja.. vijgen na pasen…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén