Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Beikefies!

Vandaag kocht mske de nodige toiletspullen voor kindjes zodat Amke en Ella, of beter Bollie, die niet meer in de valies moet steken.

Toen ze hier vanavond languit op de zetel lag, zag mske de publiciteit met de neusophalende namaaktandartsen en ze vroeg zich luidop af waarom die van Oral-B zo een vieze smoelen moeten trekken over manuele tandenborstels -aan die hun toten te zien lijkt het net of iedereen die geen supersnelle roterende borstel heeft met een heel stort in zijn mond loopt- gezien ze die zelf nog steeds verkopen en ook voor kinderen.

Previous

mske maakt vliersiroop

Next

Filmklapke

1 Comment

  1. olive

    én bovendien hier op tv reclame maken voor hun nieuwste manuele!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén