Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Krijs

Hoe het nu afgelopen is? Wel heel simpel. Ik heb vreed veel sjaans gehad. Jawel. Dank zij onze buurman.

Twee keer kwam Slow boven en riep: “mske, Sloef ligt te slapen”. En toen krijste mske. Echt waar! Maar niet al te luid want, nadat ze hier de ramen kwamen vervangen, hebben de buren van hierover dat ook laten doen en vandaag was het de beurt aan die van hiernaast. En mske wou niet dat ze haar hiernaast zouden horen krijsen.

Of die dat zo goed kunnen horen? Dat weten wij niet. Wij horen Buurnaast nooit behalve als hij een nagel inklopt in de muur langs onze kant. Best mogelijk dat Buurnaast de ganse dag loopt te krijsen. Best mogelijk dat de muren geluidsisolerend genoeg zijn … Maar wie garandeert dat?

Previous

Aloha

Next

Hop met het zwarte gat?

1 Comment

  1. olive

    ideetje! krijs eens en kijk of je reactie krijgt

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén