Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hop met het zwarte gat?

Vandaag is het de dag dat de wereld gaat vergaan. Althans dat zeggen ze in de gazetten. Ze gaan met een speciale machine atoomdeeltjes zo hard tegen mekaar laten knallen om de geheimen van het universum te onthullen.

Dat is natuurlijk heel simpel uitgelegd. Maar die machine bestaat al langer natuurlijk, dat is een atoomkraker en heeft volgens The Sun veel weg van een gigantische tijdmachine. Ze is 27 kilometer lang en kost 5,4 miljard euro. Ze bevindt zich diep onder grond ergens op de grens tussen Zwitserland en Frankrijk.

Wij vragen ons af waarom ze daar dan maar pas op de eerste september over beginnen. Zo een toestelleke maak je toch niet in één, twee, drie en de tegenstanders zullen toch ook wel al langer geweten hebben dat het in de maak was.

Paniekzaaierij? Als ’t waar is zullen we dat wel zien zeker, of juist niet!

Previous

Krijs

Next

Zijde daar terug?

3 Comments

  1. Ze zouden met dat geld heel wat mensen eten kunnen geven hebben. Da’s mijn gedacht daar over.

  2. ms

    Als je dat maar weet. En als ik dan lees hoeveel bepaalde personages uitgeven aan hun trouwring dan draait mijn maag ook om.

    Dat ze het nog dúrven zeggen ! Hemeltergend is ’t.

  3. Ik snap niet waarom ze dat nú vertellen en al die jaren niets loslieten over ‘ dat bouwsel”. Is het omdat ze ‘problemen’vrezen en zich willen indekken?
    Ik heb me ook de vraag gesteld of dat geld niet beter kon gebruikt worden .Dat is ook zo met al die oorlogen die gevoerd worden gewoon uit prestige en niet om de mensen te helpen.En dan zeggen ze er ook nog bij wat het allemaal kost! Inderdaad hemeltergend.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén