We hadden gisterenavond nog wat kunnen schrijven. Dat hadden we zeer zeker gekund, alleen, het was zulk een perfecte dag geweest en we genoten nog wat na.

Perfectie lag hem niet in grote dingen maar in de kleine zaakskes die een klein vlammeke aansteken aan de kant waar je hart hoort te liggen.

Zo lummelde mske wat aan het blog. Ze heeft de nohotlinking afgewerkt en ze heeft ook de favicon veranderd. Slow lummelde wat aan een website. Hij maakt die om te spelen maar ook om ervan te leren. En ik, ik lummelde wat tussen beiden in.

Tegen de middag had mske haar bezigheden gestaakt om wat eten op de tafel te krijgen. Dat deed ze nogmaals vóór het verwachte bezoek zou komen. Iets simpels. mske heeft iets tegen het opgeboefte van de nieuwjaarsmaaltijden.

’s Avonds hebben ze even TV gekeken en de rest van de champagne uitgesloeberd. En daar was het enige kleine ietsiepietsie minpuntje van de dag. Het gaat over Geert Hoste, al kan die daar niets aan doen. Hier staat namelijk al twee maanden iets klaar om op het blog te zetten, maar het komt er niet van omwille van fotografische redenen. Wat bij Geert Hoste meewerkend voorwerp is, is bij ons onderwerp. We zullen nog een paar maandekes wachten zodat ze niet kunnen zeggen dat wij gaan afkijken zijn zeker. Tedoeme Geert toch!