Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hij zit op zijnen troon

Awel merci, gaan ze er nu volledig af of gaan wij er nu volledig af? Nu leest mske toch dat ze haar wc zo proper niet meer mag kuisen. Hier nog eens! “Maak thuis geen paleis van je toilet” is wel hetzelfde artikel maar de titel is anders. Gevolgtrekking: je mag dan wel op de troon zitten maar niet in ’t paleis?

Waar gaat het over? Kindjes wassen hun handjes niet na een toiletbezoek en ze drinken ook te weinig en kindjes hebben geen goed plasgedrag en dat komt omdat hun mama’s ook vies zijn van vieze toiletten en dus zijn kindjes ook vies van vieze toiletten. En omdat er in de scholen vieze toiletten zijn mogen de wc’s thuis zo proper niet meer zijn om het verschil wat kleiner te maken.

Hallo? Ergens ene op de loop? En de rest in de achtervolging?

Een vuile wc, dat is pas onhygiënisch. Veel onhygiënischer dan een kleine die zijn handjes niet wast na een toiletbezoek, want die heeft hoogstens aan zijn eigen flieterke gezeten, maar een vies vuil toilet? Waarmee we niet willen zeggen dat een kleine zijn handjes niet moet wassen. Maar als je met een kleine blaas zit en telkens je handen wast dan moeten ze ook zeep voorzien. Maar teveel wassen is dan weer niet goed voor de irritatie van de huid. Dan moet er ook handcrème komen. En ze kunnen nu de wc’s al niet proper houden in die scholen.

Previous

Een derde mirakel

Next

Amika

2 Comments

 1. onbegrijpelijke

  Hey,
  Die toiletten op scholen zijn echt niet te doen. Mijn zoon gaat daar ook niet en probeert in te houden tot thuis. Voor de rest zoude denken dat wij een hoop onozelaars zijn met onze propere toiletten. Of zijn het nu diegenen die zoiets verkondigen?
  Onbegrijpelijke

 2. té is nooit goed ! te proper ,te vuil .te te t e.
  Maar wordt er ook niet gezegd dat we allemaal te proper worden en op die manier geen weerstand meer hebben?
  De gulden middenweg moeten we zoeken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén