Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

License to kill

Of we er nu al in geloven of niet, of het de waarheid is of niet, dat speelt geen rol. Feit is dat iemand of meerdere iemanden met een verhaal op de proppen komt over een Mexicaanse boer die een vreemd wezen in een val vindt. De man is bang voor het wezen en verdrinkt het. Nu is er blijkbaar een onderzoek aan de gang en bizar, het DNA is onbekend op aarde. De boer is op een eigenaardige manier om het leven gekomen.

Dat staat hier allemaal te lezen en hier kan je het nog eens op bekijken en beluisteren. Daarin spreekt men ook over een hoogst intelligent wezen. Voor een meer objectieve versie kan je best ook dit artikel eens lezen.

Zoals gezegd, wij weten niet of het waar is of niet, dus geloven we het misschien maar misschien ook niet. Feit is dat de mensheid het blijkbaar normaal vindt dat een onbekend of buitengewoon wezen onmiddellijk gedood wordt. Waarom? Dat lijkt het standaard antwoord te zijn bij iets dat niet tot het alledaagse behoort. Moordzuchtige wezens, dat mensensoort.

Och ja, Nessie is ook weer opgedoken. Wat we daar over vinden hebben we jaren geleden al beschreven. Als ze die ooit vinden, is haar het zelfde lot beschoren, al was het gewoon om op sterk water te zetten.

En nog wat. Michael Jackson leeft ook nog. Dat beweren sommigen tenminste. Evengoed als voor Nessie hopen we dat hij in dat geval nooit gevonden wordt. Wat er ook van zij: “geef die mens nu eens eindelijk zijn rust”.

Of kort gezegd: “laat hen gerust”.

Previous

Wat is de prijs van tomaten?

Next

Het kleine ergernisje

2 Comments

  1. ik denk dikwijls.. hoe zouden we reageren moest er opeens een ufo landen.. en dat daar dan Nessie uitkomt aan de leiband.. met MJ erachter.. en dat MJ dan zegt .. Leave me Alone.. en terug in zijne ufo stapt en weg is.. Ne mens is iets raar.. het gelooft alles wat niet kan.. en wat kan.. da gelooft geen mens.. tsss.. nog ne dikke merci voor goeie tips omtrent m’n nieuwe blog.. ge zijt ne schat..

  2. Han

    die DNA-loze schijnt nog een levend broertje te hebben, is gesignaleerd in mexico.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén