Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het weekend

Als uitzondering op mijn regel om nooit deel te nemen aan westrijden met een schiftingsvraag had ik, enige maanden geleden, daar toch een uitzondering op gemaakt. Ik had, naast Slow op een autocar gezeten, in het gekregen brochuurke de toch wel gemakkelijke vraag zien staan en had die ingevuld. Wat doe je nu anders op een autocar die nog niet vertrokken is.

Slow had afgekeken en gezegd: “dat is niet juist!” en hij had uitgelegd waarom niet, maar ik had dat weerlegd zeggende dat zijn antwoord dan ook niet juist was aangezien dat maar de tussenstand was geweest en dat het oorspronkelijk aantal nooit werd vermeld en zodoende hield ik vast aan mijn eigen gemakkelijke antwoord.

En daar was de schiftingsvraag. “Zut” dacht ik, maar ik had toch zo maar eens rond gekeken en had aan de hand van wat ik zag een berekening gemaakt. Daarna had ik zowel Slow’s als mijn eigen antwoordformulier in mijn tas gestopt en vergeten. Toen ik ergens de urne zag waarin de formulieren moesten gedeponeerd worden had ik die papieren daar maar in gedumpt en toen was ik ze terug vergeten.

Tot de dag dat van het telefoontje kreeg dat zei: “hallo ms, je hebt gewonnen!” Ik zag scenario’s gaande van wijnproeverij en andere degustaties tot gordijnreiniging en stofzuigertesten. Maar neen, ik had een weekendje Brussel gewonnen met “Uit in Brussel”.

Inbegrepen waren een overnachting in hotel Metropôle, een etentje in een klasserestaurant en een concert van het Klarafestival, coproductie Festival van Vlaanderen. Alles voor twee personen. Grappig was wel de mail voor Slow waarin hem gemeld werd dat hij niet had gewonnen.

Daar waren wij dus het voorbije weekend en ik zou daarover wel op het blog willen vertellen, maar … hoe begin ik daar nu aan?

Previous

Ergens …

Next

En wijle weg

4 Comments

 1. olive

  bij het begin de reis er naar toe

 2. allé kom dat moet toch zo moeilijk niet zijn:de start was met de auto,de fiets of de trein? en dan….

  In elk geval proficiat! en dan nog logeren in de Metropole,waw,vond je het mooi?

 3. ms

  Natuurlijk bij het begin, maar ik vroeg me enkel af of ik het chronologisch zou doen wat het uiterst onoverzichtelijk zou maken of het vertellen in blokken en dat is wat ik ga doen.

  Dus als ik vandaag het begin doe zal het hotel misschien voor morgen zijn.

 4. onbegrijpelijke

  Hey,
  grappig ja die slow
  Ik ben alvast nieuwsgierig naar je verdere blogjes hierover dus begin maar gewoon bij het begin
  onbegrijpelijke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén