Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Alles kan beter

Zijn het nu de dagen die voorbij zijn, of zijn het de dagen die nog moeten komen, feit is dat er hier nog zoveel staat om te vertellen maar dat mske dan wel zin heeft in vertellen maar dat ik het niet geschreven krijg zoals ik het zou willen.

Zodoende gaan we wat wachten en zien of het morgen beter uit ons toetsenbord rolt.

Previous

Uitgeslapen

Next

Het bietenseizoen is op gang getrokken

2 Comments

  1. ridder

    TITEL: journaliste
    nog beter, dat lijkt me sterk. nog meer, dat lijkt me nog sterker. koenie staat hier altijd ver(be)wonderd te kijken naar de hoeveelheid die jij hier neertikt al weet hij ook wel dat ms kwaliteit wil in de woorden en zinnen die hier komen te staan.
    koenie kiplekker, voor ons nochthans hier opperbest, groet.

  2. olive

    hear, hear!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén