Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gedronken, gesnoven of gewoon tureluut?

Er kwam een mail, een mail met een bestand er aan terwijl de mailer hoopte dat dit het juiste was. mske keek beduusd en vroeg zich af wat er gaande was. Ze mailde terug met de vraag of de mail wel voor haar bestemd was aangezien zij helemaal van toeten noch blazen wist.

Er kwam nog een mail die meldde dat de vorige mail een antwoord betrof op een mail van mske van 6 oktober. Nog bizarder want mske kan zich niet herinneren een mail gestuurd te hebben en een snel onderzoek leerde haar dat het dossier afgewerkt werd en dat er zeker geen bijkomstigheden bij waren. Ze besloot niet meer terug te mailen.

In de namiddag kwam er terug een mail, vragende om die mail nog eens door te sturen. mske kreeg echt wel vraagtekens in haar ogen. Toen heeft ze wel geantwoord, met de vraag wat nu eigenlijk de bedoeling was, al had ze het wat vormelijker en zakelijker geformuleerd.

Hopelijk komt dementie niet via een computervirus want mske heeft serieus haar bedenkingen bij de professionele kwaliteiten van de mailer aan de andere kant van de maildraad.

Previous

Vrijdag de dertiende 2009

Next

Absurdistan

2 Comments

  1. Is het allemaal geen grap op vrijdag de 13e ?

  2. ms

    Het was gisteren en de mail kwam niet bepaald van een grappenmaker maar van een met zichzelf ingenomen klant.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén