Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Aan de heren krapuul

Wij zijn nog wel menselijk.

Zodoende hopen wij dat de politie de eerste is

om jullie te vinden.

Maar we zijn ook maar menselijk.

Zodoende zouden we er niet van wakker liggen

als dat niet zo is.

Previous

Bedriegtemboer

Next

De rammelaar en de kwak bweuk

4 Comments

 1. zoiets hou je toch niet voor mogelijk,maar tegenwoordig kan blijkbaar alles en sporen laten ze ook al na :het wordt gefilmd.

 2. heb niet naar het filmpje gekeken,vind het al erg genoeg.een paar jaar geleden waren we met vakantie in frankrijk.we reden op de route national,en er reed al een geruime tijd,een jeep voor ons.we reden een dorpje binnen,en zien een grote duitse herder langs de zijkant van de weg lopen,opeens wijkt die jeep voor ons uit,en rijd met volle gas die hond omver,die meters hoog de lucht invloog,ze hebben niet eens vertraagt,wij zijn wel gestopt,de hond heeft het niet overleeft,maar dat beeld blijft me bij alsof het gisteren was….
  dieren beulen heb je overal..
  grtjs…

 3. ms

  Aangezien de identiteit van de dader niet bekend was vroegen we ons af wat er met de hond was gebeurd. Dat wordt in dit artikel beantwoord. De hond werd door een voorbijganger gevonden en naar een dierenarts gebracht, hij had verschillende breuken.

 4. ms

  Laatste stand van zaken lees je hier en ook hier.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén