Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hij had gelijk

Zoals te verwachten was, hebben Slow en mske de volledige reeks van “Los Zand” bekeken alhoewel er niet veel in gebeurde en het uitzicht van Namibië beperkt bleef tot los zand waar een moto of drie met een auto over reden.

Uiteindelijk begon mske zich af te vragen hoe het nog goed kon aflopen, nog verder begon ze zelf te bedenken hoe het nog goed zou kunnen aflopen en ja, gisteravond was de ontknoping, alleen … er was geen ontknoping, er was geen einde, geen punt achter het verhaal. Alle, maar dan ook alle draadjes hangen nog los.

Zoals dit geëindigd is staat het open voor een volgende reeks, een vervolg, een soap.

Koen De Bouw had gelijk. Hij had overschot van gelijk. Spijtig dat we daar dertien weken moesten over doen om tot die conclusie te komen.

Previous

Allei allei de remork van de kators es gederajeird

Next

Het slot van de hemelsluis was stuk

3 Comments

 1. Sabine Rogiers

  Dag muizeke,

  Heerlijk bedankt voor de tekeningen. Ik had het kunnen weten dat je de eerste buitenstaander zou zijn die een briefje stuurde. Gill heeft de brief gelezen en naast de tekeningen gelegd om te zien of er geen leugens in stonden. Dat Luc niet bij de Sint op schoot wil gaan zitten, vind ik wel jammer. Het zou zeker een leuk verhaal opgeleverd hebben voor de blog.

  Tot ziens op het net

 2. wel dan heb jij het lang volgehouden. Ik heb al veel eerder afgehaakt.

 3. De VRT zal jullie dankbaar zijn dat er nog iemand naar dat programma keek. Zelf kijk ik nog zelden naar tv, dus zeker niet naar soaps en series waarvan het verhaal samen hangt als … los zand. Wat niet weg neemt dat ik respect heb voor jullie om het tot het einde vol gehouden te hebben.
  vriendelijke groeten

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén