Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hotlinken

Straf dat je door toeval op een verwijzing naar een eigen blog kan vallen en dat dan nog op een plaats waar je die liever niet ziet.

Dat overkwam Slow deze morgen. Hij zocht wat op en vond een hotlink naar een prentje van wizzewasjes en dat, kers op de taart, op een forum over de partij die wij dood zwijgen, waardoor het lijkt of wizzewasjes aan racisme doet, want de aard van onze tekst staat er niet bij, enkel de url naar het prentje, als eerste van een lijst url’s van andere racistisch getinte afbeeldingen.

Ik weet dat je hotlinken kan tegengaan. Ik heb dat vorig jaar uitgeprobeerd maar het lukte gewoon niet. Na contact met het helpforum ging het nog niet, dus heb ik er maar de brui aan gegeven. Ik zal nog maar eens mijn tijd moeten steken in het verhinderen dat anderen dingen doen die eigenlijk niet bij wet verboden zijn maar die niet echt comme-il-faut zijn.

Dat forum is niet te contacteren, of mogelijk moet ik me lid maken.

Previous

Beschermd: De kracht om een kassei te verplaatsen

Next

Witse

2 Comments

  1. olive

    misschien om te beginnen het “no right click” script installeren (kan zelf op skynetblogs hihi) werkt wel niet in elke browser, maar wel in de meest gebruikte, de internet explorer… dan kan je de eigenschappen niet meer zien en daarmee ook de locatie van het plaatje niet.

  2. Han

    http://www.davidairey.com/stop-image-theft-hotlinking-htaccess/
    Alstublieft. Want niet alleen komen je plaatjes en verwijzingen op plaatsen waar je ze niet wil. ze stelen ook je bandbreedte en je dataverkeer. Stel dat je een limiet hebt, dan ben je op die manier gauw aan je eind.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén