Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zever in pakskes

Het is niet de eerste keer dat het fenomeen zich voordoet. Het lijkt wel of mensen niet kunnen genieten van dingen die ze zelf doen.

Want terwijl er vroeger altijd een zedenpreker opdook als het over het kerstfeest ging die wist te vertellen dat wij op zulke dagen beter eens zouden denken aan de minderbedeelden bij het schransen maar zich onmiddellijk daarna liet kennen als een waar Bourgondiër, ging het dit jaar meer over de materialisatie van kerst en de oude waarden die verdwenen, terwijl ze nog geen zinsnede verder uitpakten met wat zij onder de kerstboom gevonden hadden.

Kijk, ofwel beleven ze er plezier aan, ze hebben er mogelijk hard genoeg voor gewerkt oftewel doen ze het niet. Maar zever in pakskes, daar is niemand mee opgezet.

Previous

Witse

Next

Een donkere Grimbergen

2 Comments

  1. Er zullen altijd mensen zijn die commentaar willen leveren op iets en niet alleen op het Kerstgebeuren.Ik vind dat ieder moet doen wat hij goed of leuk vindt en niet moet omkijken naar een ander!

  2. Han

    Het is vandaag de schuldigste dag. Op 29 december voelt iedereen zich schuldig over van alles van het afgelopen jaar, het heeft ook te maken met de goede voornemens van het komend jaar. 29 december is de dag van de bezinning kennelijk en daar hoort hoe je bent omgegaan met kerst ook bij.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén