Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Alle sjaans is er de livechat

Het was hier weer schoon gisterenavond. Het blog lag uit. En wij zeggen altijd maar hoe content dat we zijn van de diensten van one.com. Maar gisterenavond, lees: vandenacht, was ons mske niet echt blij zé.

Ze hadden samen naar de aflevering van Salamander gekeken en toen ze terug kwam, lag het blog uit. En het bleef uit.

Een groot voordeel bij one.com is natuurlijk hunne livechat. Dus oepsiepoepsie, mske ging daar een beetje haar oor te luisteren leggen waarop ze als antwoord kreeg dat de info op de Engelse website stond, met de url uiteraard.

En ja, lap ze hadden problemen, maar zoals reeds gezegd, als ze ons op de hoogte houden zijn wij al content.

Om een lang verhaal kort te maken, mske hield die website in het oog en ze vertelden om half elf dat alle websites terug on line waren.


Alleen … ons wizzewasjes niet!

mske kroop terug in haar pen toetsenbord, bij manier van spreken natuurlijk want mske kan daar niet in, en ze ging terug op de livechat waar een meiske zei dat ze er weet van hadden en dat hun technicians er aan werkten en toen, ocharme dat meiske, werd mske een beteke boos. Ze zei dat ze speciaal daarvoor was opgebleven, wat waar was, en dat ze erg moe was, wat ook waar was, en dat ze niet echt blij was, wat zeer zeker echt waar was.

Neen, mske voelde zich wat bekocht. Als ze zeggen dat alle websites on line zijn en de onze is dat niet, dan voelt dat zo een beetje aan of we er niet toe doen. En dat is nu precies iets dat de laatste dagen nogal fel aan de orde is en waar we het voor de rest van de week nog wel zullen over hebben.

Om vijf voor elf kwam dan nog een update.


Ondanks het feit dat we nog niet terug in de ether waren vond mske dat toch al een goeie stap in de goeie richting.

Het heeft nog wel een pozeke geduurd eer we het blog terug zagen, maar mske was niet vies gezind meer … toch niet wat het blog aanbelangt. Over al de rest nog wel.

De update van 00.00u hebben we niet meer gezien, mske heeft de pc afgesloten en haar bed opgezocht.

Previous

Opsporing verzocht

Next

Anno 2013

7 Comments

 1. Mja..het is dus overal weleens wat, dat kan denk ik niet anders. En als je dan net bij de ongelukkigen behoort die het langst problemen hebben is dat wel rot. Maar ik neem toch niet aan dat het zo persoonlijk bedoeld was als dat je het opneemt.

 2. ms

  Neen, natuurlijk niet. Het ergerde me gewoon een beetje omdat er andere dingen zijn gebeurd die ik wel persoonlijk opvat (en die het ook zijn).

  En in vergelijking met jouw blogprovider is dit maar een kleine storing.

 3. Dat wel natuurlijk!

 4. Gettie

  En moest je ook livechatten in de language van Shakespeare?? Ik zou dan ook niet goed gemutst zijn zo in de late avond en dan brabbelen in een andere taal op een moment dat de grijze massa aan rust toe is.

 5. ms

  Ja hoor. De Nederlandstalige livechat is geen 24/24 bereikbaar.

  Het was inderdaad in tinglisj te doen.

 6. spijtig dat het jou overkwam ,maar zo zie je maar dat elke provider wel eens problemen heeft.En dan besef je pas hoe verwend we allemaal zijn als ons dagelijks leven wat overhoop wordt gehaald. Ik denk nu aan die serieuze lange elektriciteitspanne een tijdje terug bij ons: geen verwarming( en toevallig stond de verwarming laag omdat we die middag aan het poetsen waren) ,geen warm eten kunnen maken, geen licht alleen maar kaarsjes…allemaal leuk voor een ogenblik maar niet voor uuuuuren!

 7. ms

  Toch liever de heel af en toe van de mijne met de nodige info en excuses dan haast alle dagen hoor Magda.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén