Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wat Sloef niet zegt

Straffe kat! Zit hij hier maar de helft van het verhaal te vertellen. Mis hoor poes!

Gisteravond ging ik terug op de badkamer en liet de deur achter me open. Sloef kwam mee. Hij zag dat ding daar liggen en ging plat op zijn buik. Uiterst behoedzaam sloop hij verder. Pootje per pootje, trillende snorharen van de spanning, gefixeerde ogen en praktisch onbeweeglijk verder schuivend om zijn prooi niet aan het schrikken te maken.

Ik hield me klaar om hem te stoppen mocht hij neiging vertonen om het ding op te eten, maar het kwam zo ver niet. Net op het ogenblik dat hij neus aan euh … neus stond zal zijn reukzin hem gewaarschuwd hebben dat het helemaal geen prooi was. Hij rechtte zich tot zijn normaal Sloef-formaat; draaide zich met een air om en verdween.

Previous

De spin

Next

Een goed bewaard geheim

2 Comments

  1. spinnen die naar wasmiddel ruiken… dat klopt niet

  2. Ha,slimme sloef

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén