Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Quetzalcoatl speelt niet mee maar quaestrix wel

Dat het niet kon, vond mske toen ze in “Man bijt hond” kwamen vertellen dat de spelregels van Scrabble gingen veranderen. Scrabble is Scrabble en mske had herinneringen aan vroeger toen ze zich amuseerden met Scrabble zonder al te veel poespas en enkel het groen bijbelke er naast.

Normaal gezien zou ze het zelfs spelen zonder groen bijbelke omdat mske vindt dat het leuk moet blijven, maar Broer was echt wel een uitvinder en dus was een zekere controle ten gepaste tijde wel nodig.

Hier ten huize is geen Scrabble maar dank zij “Man bijt hond” besliste mske er toch nog snel een te gaan kopen nog voor die spelregels veranderen. Maar ach, het is niet meer nodig blijkbaar. De nieuwe spelregels zijn voor een nieuwe versie, de Scrabble Trickster.

Maar toch gaat er hier een traditionele Scrabble komen. En een groen bijbelke? Verschueren’s Groot Encyclopedisch Woordenboek zal ook wel voldoen zeker?

Previous

Comedy Capers

Next

Wie weet …

1 Comment

  1. Het spel is leuk zoals het is waarom dan nieuwe spelregels .Het is alsof er niets meer màg blijven bestaan. Ik heb toevallig die uitzending van Man bijt hond ook gezien.Ik vind dat het een spel moet blijven en niet een wedstrijd met woorden die je nooit in je leven gebruikt laat staan uitspreken!
    Wat was je ijverig met je logjes ! juist terwijl ik niet veel kon komen lezen met de kleinkinderen die hier veel waren.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén