Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wie weet …

Vandaag was een drukke dag. Was dat zo? Zoiets noem je toch niet druk. Een ellendige stinkdag, dat was het. Maar verhalen waar het einde nog niet van gekend is, die vertel je toch niet. Ook niet als er niks anders te vertellen is. Dus wat gebeurde er vandaag? Dat rot verhaal vertellen we morgen misschien … hopelijk met gunstige afloop. En dat ander? Overmorgen.

Er blijft ook nog iets te vertellen over de rit naar Bokrijk, maar op stinkdagen vertellen we dat niet.

Previous

Quetzalcoatl speelt niet mee maar quaestrix wel

Next

Inbraak door een paard

2 Comments

  1. is er een gunstige afloop aan dat rotverhaal?

    Hopelijk komen er geen stinkdagen meer dan weten we meer over de rit naar Bokrijk.

  2. gettie

    amaai zeg, ik zal verder lezen met gekruiste vingers en gekruiste tenen om een goede afloop af te dwingen! Maar ja wie ben ik, kan hier nog niets afdwingen en trouwens dwingen heeft zo een tiraniek kantje hé. En toch hoop ik op een goede afloop. Jij weet het al en ik moet nog bijlezen.
    Gettie

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén