mske heeft er deze keer geen gras laten over groeien. Ze had “Scrabble” ingetikt op google en sloeg bijna achterover toen ze de prijzen van die spullen zag. Tussen 29 en 34€  voor een nieuwe astemblieft en iets van een 18€ voor een reiseditie.

mske heeft dan maar eens op een tweedehandssite gaan kijken en vond er verschillende. De meeste scrolde ze zomaar voorbij tot ze een -op de foto- erg goed uitziende reiseditie vond. Bovendien dan nog in het dorp verder dan Zoneke zodat de verzendingskosten ook al konden wegvallen.

Nu stoort dat mske niet om hier thuis met een reiseditie te spelen, daarom mailde ze de eigenaar. Volgens het antwoord op die mail was dat spel nog nooit gebruikt.

Zodoende stapten ze hier gisteren wat vroeger in de auto om eerst die scrabble op te halen voor ze naar Zoneke reden.

Als naar goede gewoonte waren er werken met omleiding en er was geen doorkomen aan. Ze zijn dan maar gewoon op hun eigen oriëntering afgegaan, hebben het dorpke gevonden en hebben daar ter plaatse alle hoekskes en straatjes gezien.

“De doos is wat beschadigd” had dat madammeke gezegd en had ze dat niet gezegd, dan zouden mske of Slow dat niet eens gezien hebben. Bij nader bekijken heeft daar precies gewoon een andere doos bovenop gestaan.

Resultaat, ze waren een kwartier te laat bij Zoneke, maar … resultaat der resultaten, ze hebben een splinternieuwe scrabble voor een tweedehandsprijske.