Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gemompeld commentaar

Slow ergens deze week op zoek op internet naar zijn achtervorkuitzettang:

Schijfremklauwnokfrees?
Als je dat bestelt, kan je de telefoonrekening niet meer betalen.
Dat is ook een woord voor de scrabble sé.

Previous

De krollekes

Next

Moeskopperij

4 Comments

  1. ik heb het opgezocht maar dat woord bestaat niet zo.Maar wel in twee delen. :een schijfremklauw en een freeSmoke.Dat laatste is iets voor mobile telefoons.Maar of je daarmee een fiets kunt repareren betwijfel ik,)

  2. ms

    Wel, ik denk ook niet dat het in het woordenboek zal staan, maar met freeSmoke heeft het zeker niet te zien. Het heeft waarschijnlijk te zien met een toestel voor het frezen van de nok waar de schijfremklauw in of op vastzit.

    Zelfs als het niet bestaat kan Slow dat wel lezen hé, zie maar.

  3. Ja..een nokfrees…dat bestaat wel hoor…en dan zal je er ook wel eentje voor de schijfremklauw hebben. Je hebt verschillende freesjes voor van alles..oooh, als je toch al zo’n tijd met een techneut samenwoont, dan is dat allemaal begrijpelijk…ik zou hem eens in moeten ruilen voor een IT-er misschien..dan had ik wellicht nu al een ongemankeerde blogskin!?? whahahahahaaaa!

  4. hahahahaha,dus het woord bestaat wel.Dat had ik niet gevonden ,maar ja ik ben ook geen technieker .Uit nieuwsgierigheid heb ik zitten zoeken of dat woord nu echt bestond.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén