Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het nieuws tijdens het nieuws

Weet je wat er gebeurt als je na zo een dag geconcentreerd op de pc werken beslist om toch maar eens relax naar het nieuws te gaan kijken? Niet dat het nieuws zo relaxerend was. Wat een verdriet en een ellende om maar weer een gevallen vogel, schadevergoeding voor de man die vrijgesproken wordt en de bende clowns van alle dagen die we eigenlijk liever terzijde laten.

En dan het werkelijk relaxerende sportnieuws dat zo slaapverwekkend is dat je eindelijk relax en half in slaap in Slow’s armen op die zetel ligt. Dan! Op dat uitgelezen ogenblik … bonst er toch ene op de voordeur zodat je tikker tegen je ribbenkast bonst alsof hij er uit wil, je denkt dat je voordeur er uit ís en Slow al naast de zetel staat zonder dat je voelde dat hij recht kwam.

Welk onheilsnieuws, welke onheilstijding, welke onheilsbode? Wat voor naargeestig bericht staat er voor je deur of tenminste daar waar je deur geweest is?

Niks van dat. Niets dat in de verste verte ook maar enigzins met jou te maken heeft noch met iets dat je ook maar aanbelangt, maar enkel weeral iemand die er op uit is wat van je los te krijgen.

Gelukkig hing die deur er wel nog in zodat Slow die netjes kon sluiten terwijl hij bedankte voor de eer.

Previous

En daarmee punt uit

Next

Nieuw in het dorp

2 Comments

 1. Han

  Rechts boven in je pagina, nét naast het perkament zit een linkje. dat wil je misschien niet.

 2. ms

  Bizar. In IE zie ik hem niet, ook niet door er met de cursor over te gaan. In Mozilla zie ik hem ook niet, maar wel met de cursor. Maar op Slow’s pc licht hij op bij het vernieuwen van de pagina.

  Ik weet wat het is, ik kan het uitschakelen, maar ik wil dat niet uitschakelen.

  Toch efkes een onderzoekske instellen (als ik meer tijd heb).

  Bedankt voor ‘t melden.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén