Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Boterhammen in het Park

Jaren geleden zei Luc eens dat hij eens naar “Boterhammen in het Park” wou. Hij zei dat naar aanleiding van het optreden van iemand die hij wel eens graag bezig wou zien. Maar toen paste het niet.

En al die jaren erna was er van “Boterhammen in het Park” geen sprake meer tot …

Jaren geleden, in 2015 om juist te zijn, zei Luc dat hij naar “Boterhammen in het Park” wou. We overliepen de optredende artiesten en treinden naar Brussel.

En al die jaren erna was er van “Boterhammen in het Park” geen sprake meer tot …

Begin van de voorbije maand zette Luc gewoon “Boterhammen in het Park1” op de agenda, met een vraagteken er achter.

Ik veegde het vraagteken weg en we zouden we gisteren-vrijdag Lais en Frank Vander linden eens gaan beluisteren en bekijken.

De voorbije week werden de onweerswolken op Lucs voorhoofd telkens wat donkerder en de bijhorende frons op zijn gezicht telkens wat dieper telkens hij de weerberichten bekeek.

Op woensdagavond las hij en kondigde hij aan dat de verwachte overrompeling bij het optreden van Pommelien Thijs -recentste revelatie in de muziekgeschiedenis blijkbaar- uitbleef2. De regen kreeg de schuld.

Gelukkig zou ik de treintickets maar op het laatste ogenblik bestellen.

We gingen niet. Code Geel voor Brussel en de regen delen de schuld.

____________________
1 AB Concerts
2 VRT NWS – url: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/08/30/overrompeling-pommelien-thijs-op-boterhammen-in-het-park/
3 Het Laatste Nieuws
____________________

Previous

De blauwe maan

Next

Zou het nu eindelijk …

14 Comments

 1. Dus dat werden boterhammen in de eigen woonst. Jammer! Wel een mooi evenement daar in het Warandepark. Afgelopen maandag o.a. Spinvis (met in de band de onvolprezen Saartje van Camp). Volgend jaar weer een kans?

  • ms

   Maar wel een sjaans dat we niet gingen. De tunnels in Brussel stonden onder water.

   We zouden dan wel de trein genomen hebben maar met je kleren aan in het Warandepark zitten douchen is toch ook geen pretje.

 2. Wat jammer, ik verwachtte het relaas van jullie bezoek aan boterhammen in het park. Alleen de naam al is heel aantrekkelijk. Zo jammer van het weer, ook wij hadden gisteren op school warm welkom in de tuin, maar wegens overvloedige regen kon het niet doorgaan.

 3. Een mens maakt wat mee met die regen. Terwijl ik er in de auto op uit ga denk ik vaak aan die arme mensen die er op de fiets doorheen moeten: ik kom ze tegen.

 4. Een mooie naam, Boterhammen in het park. Had ik nooit van gehoord. Ik zie dat ze veel te bieden hebben, bidden dan maar?
  Onze lieve heertje
  geef mooi weertje…
  😁

 5. geen boterhammen in het park

  jammer en het gisteren de laatste keer deze zomer

  volgende keer beter

 6. Regen genoeg gehad gisteren. Gelukkig is het nu droog. Jammer van die boterhammen, het zal voor een volgende keer zijn.

 7. elsjeveth

  Spijtig maar met een doornat boterhamzakje en dikke regendruppels die het geluid van de artiesten verstoren niet iets om naar uit te kijken. Spijtig voor de organisatie en de artiesten.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén