Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dromen kan, bijstellen is voor later

Het ergerde mske al een paar dagen. Zo iedere dag hetzelfde scenario. Jurgen Van Den Broeck die over de eindstreep rijdt, een micro onder zijn neus krijgt én de vraag of hij zijn ambities niet zou bijstellen. Een mens zou er kriegel van worden, wat Jurgen Van Den Broeck dan ook deed. Zondagavond zei mske het nog dat hij kriegel werd. En bij Karl Vannieuwkerke kwam het die avond ook aan bod. Seffens krijgen ze Jurgen zo nerveus dat hij van errezze afstapt.

Je zou die reporters zo soms toch een mossel rond hun oren draaien, altijd zo proberen de mensen iets te doen zeggen dat ze niet willen zeggen.

In elk geval, de Tour is terug een beetje spannend en dan willen we het niet hebben over of het sportief of onsportief is van niet te wachten bij pech of dan willen we niet meegaan in de discussies over ooit Jan Ullrich en Lance Armstrong.

Het schoonste moment uit de rit van gisteren: Denis Menchov, Jurgen Van Den Broeck, Andy Schleck, Alberto Contador, Samuel Sánchez. De vijf eersten in het klassement, samen op kop. Dat vindt mske ervan.

Previous

Moeten er nog tomaten zijn?

Next

Verboden toegang voor vliegen

3 Comments

  1. Han

    Ja maar Mske, Slow wacht toch ook op jou mocht je ketting er af lopen? En jij vice versa op hem toch ook?

  2. He he, ik merkte het ook aan zijn reactie dat hij eerder gepikeerd klonk. Niet te verwonderen eigenlijk. Eigenlijk is de Tour toch iets dat ’n mens in zijn ban krijgt en ik kijk er met plezier naar.

  3. ms

    @ Stefanie : Momenteel zou ik moeten werken aan een dossier, maar hiernaast op de TV zijn ze toeren aan het uitsteken in die toer … dat wordt nagelbijterij.

    @ Han : als Slow en ik met de fiets rijden spelen we niet Schleck en Contador, daar zijn we niet goed genoeg voor, wij doen Van Den Broeck versus Evans (en Slow is Evans, dan blijft hij zowieso achter).

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén