Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Aan de heren medici

Hebben jullie ook zo mensen in de familie die namen door elkaar halen? Die de ganse familiestamboom opzeggen eer ze aan jouw naam komen?

Wel, mske heeft een ontdekking gedaan. Toen ze de eerste antibioticakuur nam voor die tand zat ze telkens fout. Ze zei To tegen Flo en Germaine tegen Ghislaine.

Ze gebruikte de verkeerde woorden en de foute uitdrukkingen, zoals ze Mediamarkt zei als ze multimedia bedoelde. En toen ineens deed ze dat niet meer.

Vorige zaterdag was het weer zover. Ze had het over Jeroen, Joeri, Jurgen Vandenbroeck en ze realiseerde zich ineens dat ze weer aan de antibiotica zat.

Zou ze dat nu aan de medische wereld moeten melden? Dat antibiotica dementie in de hand werkt?

Previous

We zijn er even niet

Next

Het werd zomer

1 Comment

  1. Ik heb daar toch ook last van en dan zonder antibiotica..zei een tijdje geleden tegen Axel toen ie de eendjes, die aan het soezen waren aan de kant van de vijver, op wilde jagen, ‘laat die eendjes nou lekker buiten spelen’..terwijl ik ‘lekker zitten’ in m’n hoofd had om te zeggen!
    Weet niet wat precies de oorzaak kan zijn dat het bij jou erger wordt als je antibiotica neemt..misschien de vermoeidheid?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén