Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De zucht van verlichting

Ze hebben het niet gehaald en mske is er blij om. Niet dat ze het de liefhebbers niet gunt, daar niet van, maar dat ganse gedoe kwam al een tijdje haar oren uit met dat gezever langs hier en dat gezaag langs daar. Het leek verdorie op een voorbereiding van het songfestival. Zij waren ook weeral de beste kandidaten.

En in stilte hoopte mske: “alstublieft niet”. Niet omdat ze het de liefhebbers niet gunt, daar niet van, maar de komende acht jaren zouden één groot gezeur geworden zijn over voorbereidingen en deze zegt dit en gene zegt dat.

We zijn er aan ontsnapt, zonder dat er ook maar één Belg of één Nederlander een match hoeft te missen als hij of zij dat niet wil. Er zijn mogelijkheden genoeg.

En toen mske las dat de Engelsen al 17 miljoen tegen hun bid hadden aangesmeten kreeg mske zowat het zuur toen ze zich afvroeg hoeveel de lage landen dan al niet aan dat weggegooide bid hadden gespendeerd. Ach, bleek in het nieuws, een niemendalletje van zo een een 10 à 12 miljoen.

Previous

Sudderend en pruttelend op de stoof

Next

Het stokje vraagt : “wat is je favoriete woord?”

5 Comments

 1. helemaal akkoord met uw zucht van verlichting. En nog meer toen ze het nu leegstaande reuzestadion in Zuid-Afrika toonden. Wat hadden ze toch gedacht ? (Opeens flits er een gedachte door mijn hoofd : ze hadden er achteraf asielzoekers kunnen in onderbrengen…)

 2. Oh…10 a 12 miljoen maar…en dan wordt er hier in de krant door de ouders van een vrouw die stierf aan baarmoederhalskanker gebedeld om een bedrag van één miljoen bij elkaar te krijgen voor een apparaat dat héél veel meer kans op genezing geeft, maar wat dus voor de ziekenhuizen te duur is om aan te schaffen..!

  Ik ben ook blij dat het niet doorgaat…ik hou wel van voetballen maar niet van dat gedoe erom heen..van die bobo’s die zo trots rond lopen te paraderen alsof ze het voetbal hoogstpersoonlijk zelf hebben uitgevonden…bah!Én om wat het allemaal wel niet gekost zou hebben…allemachtig zeg…al zoveel voor alleen dat bíd…!!!
  Ik heb wél medelijden met die arme Russen…al dat geld had ook in de gezondheidszorg gestoken kunnen worden…dat is daar van een abominabel niveau.

 3. ik vind dat ook zo erg, voor zo’n dingen is er altijd geld, maar eens investeren in degelijk opvang voor daklozen, meer goeie rusthuizen en wat ik al dat is altijd alle kleingeld bijeen krabbelen
  Ik ben ook blij dat we alleszins aan dat spektakel al geen cent moeten geven

 4. gettie

  Inderdaad, gelukkig dat we daar aan ontsnapt zijn!!Het zal al een pak eurokes kosten om de rode duivels “voetbalklaar” in Rusland te krijgen en mijn belastinggeld moet daar niet voor dienen nè.
  Ik begrijp echt niet wat er zo prestige verhogend is voor een land aan het organiseren van de wereldbeker voetbal. Corruptie aanpakken, aids bestrijden, alle kinderen de basisbehoeften geven….er is zoveel meer om prestige te behalen voor een land!!!!

 5. Ik wil jullie niet nazeggen maar ik ben blij dat het niet aan Belgie-Nederland is toegewezen. Ik mag er niet aan denken hoeveel miljoenen er naar die bobo’s zou gaan,die exclusieve rijbanen willen op de autowegen en alle winsten zelf willen opstrijken….en dan commentaar zouden leveren op de stadions die moeten gebouwd worden zo van dit is niet goed en dat moet zo…bah allemaal omhooggevallen zelfingenomen kikkers. En dan te weten dat ze in ons land en ook in Nederland naar de slippen van die mannen zouden dansen.Dat voetbal zullen de fans wel kunnen bekijken zonder dat al dat geld over de balk wordt gegooid.Het kan beter voor andere doeleinden gebruikt worden

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén