Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het verkeerde been

Soms hoor je iemand zeggen dat ze met het verkeerde been uit bed zijn gestapt. Dat zeggen ze als ze vies gezind zijn.

Als ik dat zo bekijk dan is het normaal dat mske zo goed als nooit met het verkeerde been uit bed stapt, want meestal doet ze dat met haar twee benen gelijk, waardoor het natuurlijk ook komt dat mske ’s morgens ook meestal heel gelijkmatig gezind is. Het heeft zo meer iets van afwachting wat de dag zal brengen.

Het kan wel zijn dat ze met haar rechterbeen eerst uit bed komt, maar dan heeft ze meestal geen zin om op te staan en dan schuift ze haar rechterbeen gewoon het bed uit en eens dat de grond raakt schuift ze er zelf ook uit.

Haar linkerbeen als eerste? Nooit!

Previous

Inhaalmaneuvers in de dark

Next

Bloedrood bloed gegeven

10 Comments

 1. aaah kijk ik stap ook met twee benen tegelijkertijd uit bed, en het helpt ik sta nooit slechtgezind op, wel stram en heb tijd nodig om op gang te komen

 2. oei, misschien moet ik dat ook eens proberen, met mijn twee benen tegelijk

 3. bea

  Ik denk dat ik ook uit bed stap met mijn rechterbeen eerst, ik slaap aan de rechterkant van het bed(op mijn rug) dus lijkt het me logisch. Maar ik zou er op moeten letten om dat zeker te weten. Als de wekker afgaat spring ik eruit, het kan dus evengoed met 2 benen tegelijk zijn. Weer iets om mijn kop op te breken Maar hoe het ook uitdraait, mijn humeur lijdt er niet onder, dat is niet afhankelijk van mijn benen.

 4. Ik lig links in ons bed…en zou dus nooit met m’n rechterbeen als eerste uit bed stappen…want dan zou ik een soort van pirouette moeten maken en normaal uit bed stappen lukt meestal al nooit, laat ik er zéker geen acrobatische toeren bij uit moeten halen hè hahahaha! Meestal ook wel met twee benen tegelijk dus…maar niet altijd goedgezind hoor…heb een klein beetje een ochtendhumeur eigenlijk hehe..had je dat gedacht?

 5. Als het over ochtezndhumeur en zo gaat, durft een vriendin van mij wel eens over haar partner te zeggen: “Mijne vent stapt nooit met het verkeerde been uit bed!” Da’s ook niet moeilijk; die kerel zijn benen zijn allebei geamputeerd!

  Galgenhumor, ik weet het. Maar die gast kan daar ook mee lachen. Alles is zo relatief hé?! Het is maar hoe je er tegenaan kijkt

  Ik wens jullie een FANTASTISCH 2011!

  Lieve groeten

  Rudi

 6. ms

  Lig ik nu links ? Of lig ik nu rechts ? Ik heb echt geen zin in nadenken wegens net zeer zware mentale zenuwslopende arbeid achter de rug. Maak het maar uit ! Als ik op mijn buik lig ligt mijn linkerarm tegen Slow en als ik op mijn rug ligt, dan ligt hij nog altijd tegen mij.

  @ Rudy : alles is echt wel relatief. Daarom ook dat je geen regels kan maken over wat wél of wat niet door de beugel kan. Dat is namelijk voor iedereen anders.

 7. ‘k zou begot niet weten met welk been ik uit mijn bed kom,ik rol er uit .En mijn humeur hangt helemaal niet af van welk been ik eerst op de grond zet. Ik word toch maar traag wakker ,hahahaha.

 8. Dan lig je ook links..jij bent leniger dan ik dacht dan, als je dan met rechts uit je bed stapt hahahahahahaa! Btw…ik trek wél altijd als eerste m’n rechtersok aan én ook m’n rechterschoen! En ik steek ook altijd éérst m’n rechterarm in m’n rechtermouw! hahahahaha! (gelukkig maar dat laatste…als je je rechterarm in je linkermouw steekt zitten je knopen op je rug hahahahaha! )

 9. ms

  Ik heb ook nog niet zo goed opgelet in welke mouw ik mijn arm steek, maar ik heb jassen waarbij de knopen altijd vooraan zitten.

  Ik ben een buikslaper hé, dan ligt mijn rechterbeen aan de buitenkant. Meestal zet ik me echter recht en dan gaan ze er alle twee gelijk uit.

 10. Oh jaaa…een buikslaper…die kan wél met rechts eerst eruit stappen..ik ben meer een zijslaper!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén