Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bloedrood bloed gegeven

Ze keek bewonderend, maar dan echt, toen ze zei: “zo mooi rood” en toen ze mskes vragende blik zag, ging ze verder: “dat komt omdat er veel zuurstof in zit”. mske keek nog vragender, waarop ze verderging en zei dat mske oftewel veel buiten was oftewel veel sport deed.

Gelukkig lag mske want anders was ze pardaf achterover gevallen. Want mske vindt dat ze te weinig buiten komt en dat ze te weinig beweging heeft door haar job hier. 

Zoveel te beter dat de fietserij en de stapperij van de laatste dagen zulk gunstig effect hadden. Al had mske zelf ook al wel gedacht dat alles toch wat strakker was gaan zitten en dat ging niet over haar kleren.

Previous

Het verkeerde been

Next

Hoe ouder, hoe nieuwer

7 Comments

 1. Hum … * ik kijk nog vragender-der dan ms-ke *
  houdt ( wat het ook moge zijn ) houdt dat dan maar héél goed vast … !

  PS: Morgen zal ik er is gaan opletten, hoe ik juist uit mijn bed kom. Is dat nu met één of met mijn twee benen, eerlijk hé …weet dat na al die jaren eigenlijk nog niet … .

  Tot morgen dan weer.

  Zwaai zwaaaaaaaaai … !

 2. ms

  Oeps ! Ik dacht dat het duidelijk zou zijn. Niet dus.

  Ik ben wezen bloed geven en dat was mooi rood. Dus ik hield het niet goed bij. Ik gaf het weg. Ik zal mijn titel eens gaan aanpassen.

 3. hahaha … en ik kwam nu wederom naar hier, omdat ik de ganse tijd aan het nadenken was: ” Wat zou Ms-ke toch willen zeggen hebben …? ” En nu dàcht ik dat ik het eindelijk wist: ( het eerste was, BLOEDMOOI .. ten tweede las ik: zuurstofrijk … en ten derde: veel wandelen en natuurlijk fietsen .. EUREKA: het was de zonsverduistering … !
  Was wikke toch ééééééééér mis zeker … ;-( …

  Maar het gebaar vind ik er één uit de duizenden … Bloedgever … Wél …GEFELICITEERD … !

 4. * tedoeme *

  ( Was ikke toch Wééééééééér mis zeker … ;-(
  Derde keer ,
  goede keer … ja ja !

 5. Haha..nou ja…zo zie je maar…misschien komt al dat zuurstof wel van die berg van jullie hahahaa! Ik kom véél buiten en beweeg genoeg…en het mijne is altijd heel donker hahahaha maar het gaat er maar om dat je het hébt hè…en dat je het gééft, dat is nog mooier!

 6. dat is omdat je slow moest gaan halen hé over de berg en dan snel snel moest zijn van hem
  goed nieuws toch hé, je bloed is zeker en vast al heel gezond

  een volgende keer als ze bloed nemen van mij ga ik daar eens op letten hoe rood het is

 7. gettie

  Flink van jou (en Slow?) om bloeddonor te zijn. Hier ten huize is het geleden van midden de jaren 90. Jammer, we waren fervente (?) donoren van plasma en/of bloed. Maar het mag niet meer omdat we te vaak een “verkeerde” vakantiebestemming hebben.
  Hoera voor mske, ze verkeert in een “bloedmooie” conditie. De ontvangers zullen content zijn, die zullen nogal “treinen en fietsen en lopen”!!!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén