Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Monsterreacties

Door het één en ander dat hier deze week achter de schermen aan de administratie van dit blog loos was viel mske toch op een deel van het adminpaneel dat waarschijnlijk bij de laatste update was bijgevoegd.

Dat deel hield in dat we ineens konden gaan kiezen hoe reageerders zonder gravatar op ons adminpaneel weergegeven konden worden.  Vroeger was dat een anonieme witte schim. Zo!

 width=

Maar nu?  Nu konden we kiezen. mske heeft een andere optie aangevinkt. Nu zien we bij iedereen iets anders. Hier onder gaan we eens enkele gravatarkes zetten die al op ons scherm verschenen zijn, maar niet op dat van jullie, want ons adminpaneel is alleen van op deze kant van ’t scherm te zien.

 width= width= width= width= width= width= width= width=

Mensen zonder gravatar! Nu niet direct in jullie Q gebeten zijn hoor, want WordPress noemt dat monsters, maar het zijn wel schattige monsterkes hé … maar wie wie is, dat gaan we er niet bij zeggen.

Previous

Aanstekelijk

Next

Vreed vreed ambetantig ambetant

12 Comments

 1. hihihi, Sommige zijn ‘schatten van monsterkes…’
  om in te bijten zelfs,want dat hartje doet mij, door de vorm alleen al, denken aan … CHOCOLA … Mmmmm..

  Véél plezier ermee Mske … !

 2. Haha..grappig. Ik zou best wel zo’n monster willen zijn hoor…er zijn er hele leuke bij!

 3. ms

  Alleen jammer dat ik geen inbreng heb in de verdeling. Ze hebben er enkele van de leukste aan spammers gegeven.

 4. Oh? ja dat is jammer ja. En je kunt ze ook niet zichtbaar maken?
  Ikzelf heb eigenlijk dáárom de hele functie niet aangezet…al die grote blauwe Gravatar-G’s als mensen er geen hebben, dat vind ik niet mooi.

 5. ms

  Die optie heb ik ook maar omdat ik dat ook niet mooi vind heb ik die ook niet aangevinkt. Maar blijkbaar is het hier enkel maar om op het adminpaneel te verschijnen. De jouwe en de mijne bvb, zie ik dus twee keer op dat paneel. Ik zal het eens grondig moeten bestuderen.

 6. hé dat vind ik niet serieus dat jij kan bepalen welk monster ik ben. Ik wil zelf kiezen nè!! Maar ik heb de indruk dat het weer eens een nutteloos gadget is en zo kun je bezig blijven .

 7. ms

  Maar Magda, dat kan ik nu net niet. Bovendien kan jij geen monster meer zijn want jij hebt je eigen gravatar. Het werkt enkel voor mensen die er geen hebben.

  En neen dat is zelfs gene gadget, dat is juist een kwestie van een vinkse in één karreeke lager te zetten.

 8. bea

  reacties, tof.
  de monsters ook maar ken er geen bal van zodus ga ik er niet teveel naar kijken dat ik geen rare dromen krijg.

 9. Gettie

  En voor mij is dit ook allemaal Chinees. Het lijkt me wel fijn voor jou mske, dat je dadelijk kan zien welke van de “niet-gravatars” bij jou gereageerd heeft. En, ach, ik had altijd al zo een futuristisch monsterke willen zijn want steeds de brave lieve schattige amusante aardige intelligente humoristische mooie … vrouw zijn is ook niet alles hahahahahahahaha

 10. ms

  Jouw monsterke zit er wel bij hoor Gettie, ik zal ’t je eens in je oor fluisteren ’t welk.

  Dat van Bea trouwens ook, maar haar oor weet ik niet zijn.

 11. benieuwd wat er bij mij nu zal verschijnen
  dat vierde monsterke lijkt wel wat op mij

 12. Chinese monstertjes ? Want ’t klinkt ook als Chinees voor mij. Ben ik een monstertje ? Nr drie lijkt me nogal vriendelijk en nr 5 met die wespentaille, waw !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén