Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nor de cinema

Gisteren ging ik naar de cinema … olee ola …

Dat is niet waar zenne, wat zou een kat nu in een cinema gaan doen, allee ala …

Maar we hebben wel een beetje filmkes gekeken. Slow heeft namelijk het filmke van de rally gemonteerd, zo een beetje om een indruk te geven van wat zo een dagske rally hier inhoudt.  Met de nadruk op “hier” vermits hij enkel de proef die hier in de buurt gestart is filmde.  Alle stukskes zijn allemaal binnen een afstand van 500m van ons huis gefilmd.

Iedereen een veiligheidsgordel aan?

Terwijl hij dan toch bezig was heeft hij een probeerselke gedaan om muziek of ander geluid op die filmkes te zetten. Wat hij van het filmke van het Zwin gemaakt? Dat moet je horen en zien.

We zullen toch eens moeten overwegen van een iets deftiger bewerkingsprogramma aan te schaffen.

Previous

Een steriele wereld

Next

Ik vind dat mske soms toch rare dingen peist

13 Comments

 1. Daaaag
  x

 2. Goooh…mooi filmpje hoor van die ralley! Maar die muziek was dus mislukt? want ik hoor niks hehe!

 3. ms

  Hoe? Die is niet mislukt. Die staat daar goed op hoor. Het is niet echt muziek hé, het zijn gewoon geluiden.

  Op die rally staat het originele geluid. Hoor je dat?

 4. Huh? Ik hoorde geen verschil met de vorige keer…ik zal nog eens gaan zien..misschien stond m’n geluid te zacht…de ralleyauto’s hoorde ik wél heel goed hoor!

 5. Ooooh…ik had niet ver genoeg gekeken…in het begin hoorde ik niks veranderd…maar nu hoorde ik het wel..de vogelgeluiden hè..het ganzengegak en de klepperende ooievaar ja ja…net echt. Alleen ‘busje komt zo’..? hahahahahahahahaaaaa!

 6. Ha ,mmoi filmke,ms,maar ik hoorde niks,geen geluid,zal wel aan mij liggen

 7. bea

  Ik hoorde het geluid van motoren en van de helikopter Gelukkig hoorde ik gene boenk, gevolgd door aaaaaggghhhhh! Tja, die mevrouw met haren bakfiets riskeerde haar toch wel ver
  En nog een pluimpje voor Slow: hij heeft de kneepjes van het filmen al goed door, mooi gedaan.

 8. ms

  @ watervrouwtje: toen ik net mijn laptop kocht hoorde ik ook geen geluid. Ik heb toen een codec moeten downloaden

  @ Bea: zwijg stillekes. Ik was er echt niet gerust in dat hij daar tussen ging lopen, maar hij is wat te groot om te verbieden en oud genoeg om te weten wat hij doet hé.

  Ik ben nu toch een jaar gerust.

  En dat het niet zonder gevaar is, dat heeft Sporza gefilmd, zo rond de 20min30sec.

 9. Han

  In dat filmpje van de rally kun je zien dat Slow ondanks alles best snel is. Zó filmt ie nog hoe een wagen wegrijdt bij de start en dan haalt ie hem in om dezelfde auto in het dorp te filmen.

  Knap hoor!

 10. Gettie

  Door de rally en Slow’s filmke kennen we nu ook het kerkske en t bergske. Was dat de muur van het kerkhof?
  Mooi gemonteerd door Slow ! t Zwin idem dito, de ruisende zee, vogelgepraat en mensengezang, Ja Sloef, je hebt een talent in huis!!
  Het filmke van Sporza viel steeds stil, het was zeker omdat ik gefocust was om ergens een beeld van Slow eventueel te zien hahahaha. Morgen nog eens proberen.

 11. ms

  @ Han: tja, hij heet nu eenmaal Slow omdat hij SuperSnel is hé.

  @ Gettie: de muur van het kerkhof staat er twee keer op, maar het is niet die witte. Het kerkhof zelf kan je drie keer zien, maar dat is niet het stuk van de achterburen. En op die film van Sporza is Slow niet te zien. Die url dient enkel om aan te tonen dat het op sommige plaatsen wel gevaarlijk kon zijn.

 12. weinig publiek op de rally
  wel goed gemonteerd hoor
  en zalig de ruisende zee bij het zwin

 13. O dat vind ik nu eens super: het knuppelpad gezien door het oog van iemand anders.De kinderen zagen me weer de oren van het lijf om tot daar te fietsen,maar dat zie ik nu niet zitten want er is teveel wind en die kleine pagadder zal het nooit halen heen en terug.Ik zal het dan maar met de auto doen ,want daar mag je in feite niet fietsen (wat ik als brave burger dan ook niet doe en zeker niet met de kinderen erbij).
  Die rally vind ik eveneens mooi gedaan !Een beetje een idee waar je woont.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén