Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zwaar accident

Slow draaide de korte bocht om en reed tegen die die van rechts kwam. mske keek een beetje geschrokken maar de man keek kwaad, maar dan echt kwaad.

Natuurlijk moet je opletten als je uit de bocht komt, natuurlijk geldt er voorrang van rechts maar om nu zo kwaad te kijken voor een colruytkarreke dat tegen een ander colruytkarreke rijdt … Er was niet eens blikschade.

Previous

Peij en meij Pikkel

Next

Kereweerom reuske reuske

14 Comments

 1. Oei maar ja…dat is schrikken hè..ik denk dat Slow wel een vordering tot het betalen van smartegeld in de bus zal kunnen verwachten hoor..!

 2. ms

  Dan voer ik als argument aan dat onze eieren zelfs nog niet geklutst en het potje gecondenseerde melk nog niet geblutst waren (om het bij kluts en bluts te houden).

 3. En? dat wil toch nog niks zeggen over die arme man zijn emotionele schade? die moet maanden in therapie om hier bovenop te komen vermoed ik!

 4. Oh…en ik bedacht me net: dat konden jullie niet zien, maar misschien waren zíjn eitjes wél geklutst van die botsing…als je karretje in ene zo achteruit komt..!! woehahahahaha zou elke man boos van kijken hahahahahaa!

 5. ms

  Volgens mij komen die karretjes niet ter hoogte van zijn eitjes maar van zijn maag.

 6. max

  Geen blikschade, je had geen blikjes gekocht zekers.
  Tegenwoordig kijkt iedereen boos, ik denk dat ik ga verhuizen naar Lachisthan

 7. ms

  Jawel hé, die gecondenseerde melk voor de advocaat, maar die had geen schade.

  Als je de weg weet, verhuis ik mee.

 8. bea

  Als er iemand van achter de hoek komt en met zijn winkelkar tegen de mijne rijdt zou ik zodanig verschieten dat ik zou vergeten van boos te kijken Ik zou zeggen: OOOOOOOO. Of het zou moeten zijn dat het handvat van mijn kar tegen mijn ribben terechtkomt en dan zou ik zeggen: aie, verdoeme! Maar boos zijn voor zoiets miniems…..grrrrrrr, nee hoor

 9. bea

  Dje, was weg….wou nog zeggen: niemand doet daar om of het zou een hele slechte mens moeten zijn.

 10. ms

  Het was in de zijkant, dus die kar is niet tegen hem geslagen. Slow had zijn aandacht meer bij de malse stukskes vlees die hij nog wou uitnodigen in zijn kar dan in het besturen van de kar.

 11. Moet die daarvoor zo boos kijken. Ik ken mezelf ik zou eerst geschrokken zijn en dan in een lach uitbarsten.Da’s toch veel leuker en dan geraak je met elkaar in “klappenancie”( gesprek). Wie weet wordt die dan een nieuwe vriend )

 12. En … ? Booskijkertje … ?
  Alle tien de teentjes nog … ?
  Ik zou daar , na het verschieten, ( dàt toch wel )
  eens goed mee hebben kunnen lachen hoor …
  Hahahahaaaaaa … !
  Zo doe je dat …

 13. omg, ik dacht dat het nu helemaal om zeep was tegen de communie
  pfff moeten mensen daar al boos voor kijken, jongens toch, t is maar een rammelkarreke

 14. Gettie

  Ah, maar die meneer was zijn boodschappenlijstje thuis vergeten en was in gedachten dat lijstje proberen voor de geest te halen en hij had het bijna en toen hé en toen hé, rats weg bij die botsing en hij demonstreerde toen de boze blik van zijn vrouw als hij zou thuiskomen zonder de gevraagde goederen hahaha.( en dat is nu een lange zin die met haken en ogen aan elkaar hangt)

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén