Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tell my ma

Gaan zwemmen is nog altijd goed om stress te verzuipen. En erna nog een donkere gaan drinken met je lief maakt je zelfs vrolijk.

En dan over vrolijk gesproken, als je dan nog efkes voortzoekt op youtube op die Sons of Maxwell en je vindt dit liedje dan komt er zelfs geen einde aan al die vrolijkheid.

Het liedje is niet echt van hen is, het is een Iers kinderliedje blijkbaar, maar hun versie is dan wel de beste.

En heeft die Maxwell nu geen sjaans zeg? Met twee zo een zonen.

Previous

United breaks guitars

Next

Beschermd: Een herinnering met glans

8 Comments

 1. Zeker weten dat die sjaans heeft! En jij ging vrolijk het weekend in..mooi zo!

 2. bea

  Een heel vrolijk lied, de Ieren kennen er wat van

 3. zwemmen, nee niks voor mij, maar zal vooral liggen aan de manier waarop ik voor het eerst zwemles kreeg en ten tweede aan hoe ik er uit zie in badpak wel een voordeel mssch want het zwembad zou direct leeg zijn op twee manieren haha

 4. mooi lied, mooi gezongen en komt den Dolf met zijn gevolg nu nog altijd zwemmen ?

 5. buiten in de regen gaan lopen is ook goed om stress te verzuipen, en dubbel zo gezellig terug binnen!

 6. ms

  Den Dolf die kwam indertijd altijd op dinsdag. Maar aangezien het al een poos geleden is dat we nog gingen zwemen (telkens we weer in gang schieten, komt er iets tussen) en we nu niet meer dinsdags gaan, weet ik eigenlijk niet of die daar nog rondhangt. En eigenlijk denk ik niet dat ik dat eens ga bekijken.

  Inderdaad, schoon lieke, mijn benen houden zich niet stil.

 7. hé, zalig vrolijk opkikkerend nummer! ben verzot op ierse muziek!
  maar ik ga niet zwemmen
  ik hou niet van zwemmen,
  ik wil niet zwemmen,
  ik haat zwemmen….
  misschien omdat ik niet kan zwemmen?
  fijn weekend,
  joten

 8. Echt een meespringertje,ik krijg al de kriebels als ik ze zo geestdriftig hoor en zie zingen!
  Zwemmen is voor mij een straf sedert ik lang geleden bijna verdronk in de zee. Gelukkig was mijn broer er die zag dat ik in moeilijkheden geraakt was. Zelfs in een zwembad doe ik het voorzichtig langs de kant.Ik moet me ergens kunnen vastgrijpen als ik het benauwd krijg.
  Als er zo’n Dolfen zwemmen dan zou ik zeker niet in dat zwembad kruipen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén