Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Avondgenoegens

Zit ik hier gisteravond te popelen om hun relaas van hun uitstap te horen, zitten ze dat hier te vertellen maar mag ik daar vandaag nog niks over schrijven. Ah neen, want daar moeten fotookes bij en ze hadden geen zin tijd om die nog op te laden.

Dat komt er van. Zit ik hier al die jaren te vertellen dat ze hier altijd vroeg op zijn en als ze willen uitslapen, dat dat dan nog maar 9u is. Lap! Gisteren zijn ze pas om 10u uit hun bed gerold. Het is waar, ze zijn de laatste tijd meer moe dan normaal, ze gaan eens vitamientjes nemen, maar dan blijven ze hier zitten tot half nacht in plaats van op tijd in hun bedde te gaan.

Ik heb het nochtans gezegd! Ik heb gezegd: “ik ga slapen”, maar die twee bleven gewoon voortdoen met wat ze bezig waren. Dus over de uitstap van gisteren moogt g’u pas morgen aan de foto’s verwachten. ’t Is vreed!

Previous

Aandacht! Aandacht! Bericht aan de bevolking!

Next

Stervende Zwanen

8 Comments

 1. ja dat is vreed, de mensen en kat zo laten wachten
  maar ja als ze zo moe zijn dan kan ik dat begrijpen, tijd dat ze wat langer vakantie nemen

 2. Haahhaaa…ach, als er maar genoten is gisteren hè! je zult het ons dus nog wel vertellen zeker Sloef..vergeet de details niet hè?

 3. bea

  Het zal iets plezants geweest zijn waar ze mee bezig waren
  Alé, tot morgen dan.

 4. @ Fotorantje: ik zou die fotookes zelf opladen maar daar mag ik met mijn kattefikskes niet aan komen.

  @ mizzD: Vergeet de details niet? Zei u: vergeet de details niet? Gedetailleerd dus? Efkes kopke krabben. Misschien kunnen ze best naar twee filmkes gaan kijken vanavond, zodat ik op ’t gemakske kan schrijven.

  @ Bea: eerlijk? Als kat vind ik er niks aan.

 5. Maar nu maak je me toch erg nieuwsgierig!Dat is iets zeggen zonder te zeggen wat. Doeme daar krijg ik de kriebels van en dan nog moeten wachten tot morgen om er meer over te weten te komen.’t Zal zeker de moeite van het wachten waard zijn ,hoop ik.

 6. @ Magda: mske’s en katten hebben daar geen last van … van nieuwsgierigheid.

  “Curiosity kills the cat” weet je wel?

 7. Gettie

  We zijn in blijde verwachting dames !!!

  Sloef stuur je huisgenoten tijdig naar hun bed, en morgenvroeg kunnen ze dan met klare kijkers hun foto’s op ’t net zwieren en het verhaal zit nog goed in jouw brein om het te tokkelen hé.

 8. Sloef zitten je baasjes al in bed? Vertel het ons nu rap ? Ik ben geen kat en ik ben Mske nie ,ik ben vréselijk nieuwsgierig.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén