Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Laat het geld maar rollen

Geld is een noodzakelijk kwaad. Onze motor draait niet op geld. En ieder doet met zijn geld wat hij of zij wil.

En er zijn mensen met veel geld. Tot daar toe. En als die mensen met veel geld graag in de gazet komen met weer één of ander folieke nog tot daar toe, het is van hen.

Maar weet je wat we nu toch wat overdreven vinden? Dat er zoveel geld vermoosd wordt. We gaan één voorbeeldje geven. Eéntje maar. Gisteren lazen ze in de gazet: “Lier speelt toeristische borden op E313 kwijt. Ze gaan alle toeristische borden vervangen door nieuwe. Moeten die borden er staan? Ik weet zo niet. Maar deze staan er nu. Ze zien er, volgens ons althans, nog goed uit. Wie zit er nu op nieuwe borden te wachten?

Ach ja, politiek is aan ons niet besteed. Maar dan lezen we toch liever iets over een burgemeester die op een ludieke wijze wél voor de eigen toeristische sector zorgt, zoals die van Aalst bijvoorbeeld. Nu niet dat de mannen van Aalst Carnaval  op ideeën zitten te wachten maar ze moeten er deze keer toch hunne kop niet over breken.

Previous

De dingen des levens

Next

Een gentleman-lief

11 Comments

 1. Hmm..die is wel héél erg vroeg ( óf laat) met zijn 1aprilgrap..!

 2. Hehe…oh, dan klopt het toch wat er vroeger hier gezegd werd…Belgen lopen altijd achter! whahahahahaha!
  Nee geintje hè..maar wat een belachelijk gedoe is dit nou weer…mogen ze dat soort dingen eigenlijk wel beslissen nu die regering nog steeds demissionair is? Het is al erg genoeg dat een écht kabinet de centen over de balk gooit hahahaha!

 3. ms

  De regering is nog altijd aftredend maar bestaat nog. Maar als ik nu niet compleet verkeerd ben is hij Vlaams Minister van Toerisme. En dat is één van de andere regeringen. We hebben er wel een paar hoor.

 4. bea

  Ach, wat zouden ze anders moeten doen met het belastingsgeld? Mensen willen toch zien waar hun zuurverdiende centen die ze moeten afstaan voor dient?
  Hihi, de burgemeester van Aalst heeft de carnavilisten heel goed geholpen.

 5. Och hemel…meerdere regeringen! dát vind ik ook al een 1aprilgrap whahahahahahaaaaaa!

 6. ms

  @ Bea: ik wil niemand uitlachen, maar het is toch veroorloofd om efkes te grijnzen bij zo een gag hé.

  @ mizzD: als we nog een paar regeringen bijmaken gaan ze devalueren.

 7. bea

  zat ook te grijnzen….kreeg bijna medelijden omdat ze er zo zielig bijstonden, hahaha….beetje robotachtig. Stttt, genoeg geroddelt en gelachen.

 8. @ bea..
  Weet je meteen waarom het haar éx-vriend is nu hè…hij kon er niet veel van blijkbaar hehe!
  Aaaaach…als dát nu nieuws moet zijn…iemand die seks heeft…!

 9. Gettie

  Blijkbaar heeft die mevrouw de burgemeester (burgemeesteres?) het niet aan haar hart laten komen hahaha. Moesten G en ik zo een vertoning gegeven hebben op de Pisa toren of de Eifeltoren, het was wel openbare zedenschennis hé. Zelfs de (virtuele) woning in Verona van Romeo en Julia zouden we ferm moeten hebben sponseren indien we er eventueel zouden betrapt geweest zijn geworden en dat is toch het subliem van de liefde dacht ik hé.
  BTW,die mevrouw van Aalst doet net of ze aan het avondeten aan het denken is hahaha.

 10. hahaha ,dat ideetje zal volgend carnaval zeker uitgebreid aan bod komen. Ik heb ondertussen het filmpje gezien.Amaai!Dan hebben die mensen een voorbeeldfunctie en ze maken zich hopeloos belachelijk.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén