Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mededeling

Gekraak in de micro.

Aandacht Spoor 3! Door een defecte locomotief heeft de trein van Luik-Guillemins van 21.11 een vertraging van 40 minuten en heeft het voorziene postje voor vandaag een vertraging van enkele dagen.

Gekraak in de micro.

Aandacht Spoor 3! Door een defecte locomotief heeft de trein van Luik-Guillemins van 21.11 een vertraging van 40 minuten en heeft het voorziene postje voor vandaag een vertraging van enkele dagen.

Previous

Het is zelfs niet juist als het juist is

Next

Tja, in dat geval …

8 Comments

 1. Niks zo vervelend als ‘savonds met zo’n lange vertraging alleen in zo’n station te zitten wachten…maarre…je kon die mededeling wel verstaan? Hier is het de gewoonte dat na het gekraak in de micro en de eerste woorden van het bericht er een goederentrein door het station raast…!

 2. ms

  Wel, ze hebben gewacht tot die van 21.10 het station uit was voor ze met hun aankondiging begonnen. Normaal kondigen ze die van 21.11 aan terwijl die van 21.10 daar staat te razen.

  Maar ik wist al van mijn persoonlijke omroeper dat er vertraging op die trein naar Luik zou zitten, Slow had me namelijk gebeld toen ik nog op de bus zat, maar op dat ogenblik was het nog maar 20 minuten geweest.

  Gisteravond leek wel alles fout te gaan. Er was die instorting in Jette. Er was mijn trein met kapotte locomotief. Die van tien voor tien naar Genk had ook al twintig minuten vertraging.

  Die naar Brussel-St. Ghislain had 49 minuten vertraging en bleek in Landen te staan pannen hebben (volgens Slow achteraf) en de latere naar Brussel-St. Ghislain had ook al een pak vertraging.

  Ik heb me van pure frustratie een Kinder Bueno uit het machien gehaald. Ik wou er voor Slow ook eentje meenemen, die stond al van acht uur in dat station van Landen, maar ik had maar 60cent kleingeld meer en wou een briefke gaan wisselen in het station.

  Daar was niemand! Nergens! Geen mens! Geen kat!

  Later zijn er dan wel terug mensen opgedaagd die die latere treinen wilden nemen.

  Niks zo eenzaam als een verlaten station.

 3. bea

  Als je thuis wil zijn is iedere vertraging er teveel aan en niet goed vor de lijn, uw lijn

 4. Zo te lezen was het op spoor-gebied wel een echte pechdag! Dat je dan uitgerekend die dag wil gebruiken maken van het openbaar vervoer is dan driedubbele pech.Reizen met het openbaar vervoer is altijd een avontuur hé ?

 5. Een KinderBueno? Stond schaatser Marc Tuytert niet achter je te kwijlen dan…of welke sportman maakt er daar bij júllie ook alweer reclame voor hahhahahaaa! Was het maar waar hè…was je niet zo eenzaam geweest!

 6. ms

  @ Bea: leuke woordspeling.

  @ Magda: een auto ook. Die kan ook in panne vallen of je kan in de file geraken. Dan liever dit dan staan aanschuiven ergens. Het ergste vond ik dat Slow daar in Landen stond te wachten.

  @ mizzD: Lukaku is geloof ik de laatste die er reclame voor maakte.

  Raar hoor! Die wachtzaal met de deur wijdopen en binnen helemaal leeg, loketten dicht. Buiten niets dan lege perrons.

 7. Beetje surrealistisch hè…alles zo leeg en verlaten brrr!
  Maar ik ben het met je eens dat het het ergste is als er iemand op je staat te wachten…dat vind ik ook altijd zo rot…zélf wat later thuiskomen vind ik nooit zo erg.

 8. Goed dat je een persoonlijke omroeper hebt, dan weet je tenminste nog iets !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén