Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nuchter beschouwd

Kerstmis! Een feest? En toch staan de gazetten vol met dezelfde berichten van dood en vernieling, toch geven de treinen niet meer respijt tussen aankomst en vertrek en is de belbus nog steeds even onhandig.

De dingen des levens draaien gewoon door met Kerstmis. Alle dingen. Kerstdag is een gewone dag waar door mensen van lang geleden een glans is over gelegd, die door de mensen van nu in ere wordt gehouden, met een eigentijdse toets.

Previous

Verloren voorwerpen

Next

Kerstwens

2 Comments

  1. eigenlijk een gewoon weekend, niet eens verlengd…

  2. Hehe..zoiets bedoelde ik nou ook..alleen dan met wat meer woorden. Alleen die eigentijdse toets..die mag wel ietsje minder vind ik..laat die winkels toch lekker dicht dat die mensen ook niet hoeven werken die dagen!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén