Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vrijdag de dertiende 2012

mske heeft nooit veel belang gehecht aan vrijdag de dertiende, maar die laatste in mei, toen Max stief, toen dacht ze toch even …

Donderdagavond flitste ook even door haar hoofd: “wat zal het morgen weer zijn?” Maar ze heeft zichzelf tot de orde geroepen.

Vrijdag ging toch die pc kuren verkopen. Zomaar! Ineens staking van mskes werkprogramma. Niet voor-, niet achteruit. Het reserveprogramma dat ze heeft, een gratis gedownload van internet, ging efkes solidair zijn met de staker.

mske zette de pc af, mske zette de pc op. Niets! Dat werd grappig met een monsterdossier en de vooruitzichten voor de volgende week. Grappig? Dramatisch was het! Ze zette Norton aan het scannen. Niets. Ze vond wel op de externe harde schijf een bestand dat er niet thuis hoorde, maar dat heeft ze nog al meegemaakt en ze deed wat ze altijd doet. Ze kiepert dat de prullenbak in en maakt die prullenbak leeg.

Ze zette de pc af, of tenminste, dat probeerde ze. De pc weigerde. Ze heeft hem gedwongen. En toen ze terug opstartte zei hij dat ze manueel moest opstarten want dat hij fout was afgesloten geweest.

Allee, om een lang verhaal niet nog langer te maken, hij is opgestart en de pc deed het terug en het werkprogramma deed het terug. Maar mske was wel twee kostbare uren werktijd kwijt.

Heeft dat nu iets met vrijdag de dertiende te zien? Mah bah neen! Dat kon op een andere dag ook voorvallen zé.

Previous

Het slaapke

Next

De naam van de Noor

7 Comments

 1. Oei..maar dat was effe peentjes zweten hè..oei oei.. maar ik zou inderdaad op elke datum peentjes zweten in zo’n geval!

 2. Hopelijk blijft het bij deze ene keer, maar pc problemen hebben me geleerd dat het een tijd later terugkomt en nog veel erger dan de eerste keer.

  Fijn weekend toegewenst, tijd om lange winterjas en bottekes met pels bij te halen …
  Mvg.

 3. die pc wist dat niet hé dat het vrijdag de dertiende was, dus t kon op elk ogenblik geweest zijn, maar altijd op het moment dat je het echt niet kan hebben wegens teveel werk
  hopelijk heb je de pc nu een lesje geleerd

 4. Ik speel weinig of niet met de lotto, nu vrijdag vrijdag de dertiende heb ik wel eens mee gedaan voor zes euro, en heb tien euro gewonnen

 5. op welke dag het ook gebeurt het komt altijd ongelegen zoiets en als het dan nog op de dertiende gebeurt dan kun je het toch de schuld op iets steken!!

 6. ms

  Haha! Die pc weet beter welke dag het is dan ik, bij manier van spreken. Die heeft een ingebouwde kalender en klok. En ik niet.

 7. Tja, één komt niet alleen, zeggen ze dan! Maar je hebt je lekker niet laten kisten…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén