Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een klein beetje meer

mske heeft de websites van Max uit onze linker kolom weggehaald.

Die stonden daar al een jaar te staan maar waren er niet echt meer. Het ene domein staat te koop en het andere is gewoon verdwenen. Nooit duurde dan ook niet zo erg lang. Het waren dan ook eigenlijk al lang Max’ websites niet meer.

Maar mske kon ze niet weghalen, dat was zo finaal.

Nu door dat andere sterfgeval lijkt ze daar anders tegenaan te kijken. Het lijkt niet meer finaal maar wel het verwijderen van het overbodige.

Want aan Max wordt hier nog veel gedacht. Max zou zeker gelachen hebben met de blogskes om te lachen. Zo was Max. Altijd dat ietske meer.

Previous

Niets is nog zoals vroeger

Next

Het raadsel van de oranje kaas

4 Comments

  1. bea

    Soms blijven we dingen uitstellen maar als het toch niet echt meer van Max was, beter zo. Gedachten blijven, dat is wat telt. Zeker als het over een aangenaam persoon gaat.

  2. Ik kan het ook niet over mijn hart krijgen om een blog te verwijderen van iemand die ik goed kende en die nu al geruime tijd is overleden.En andere blogjes van ondertussen overledenen dan weer wel. Het is alsof je een foto album opent en naar oude foto’s kijkt…herinneringen .

  3. Hou Max maar goed vast in gedachte… doen wij ook …

  4. Doet me denken aan dat lied waar je me de vorige keer aan herinnerde..van Bram Vermeulen..Testament.
    Het is zo: dat die dierbare(n) nog in je herinnering en je gedachten zijn, hoeft niet eens dagelijks te zijn maar toch heel geregeld..dát is het belangrijkste..de rest ‘lieten ze maar achter’, maar zijn ze zélf niet.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén