Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Politiek door de ogen van een kat

Als ik merk hoe snel Slow en mske uitgepraat zijn over verkiezingen en als ik dan noteer dat journalisten bijna twee weken erna nog steeds de gazetten er over vol penden, dan denk ik dat verkiezingen uitgevonden zijn zodat journalisten niet zonder werk zouden komen te zitten.

Was dat ander zwaar voorval er niet tussen gekomen, ze zwegen er nog niet over!

Previous

Groene energie

Next

Kattenkunst

4 Comments

  1. Euhmm..moet de krant nog lezen..zwaar geval?
    Hier wordt voortvarend aan een nieuw kabinet getimmerd..en we horen al alarmerende berichten over bezuinigingen en duurder wordende zaken uiteraard!

  2. ms

    De sluiting van Ford Genk. Daar zijn de journalisten nog wel een poosje zoet mee … toch zeker tot ze aan de Amerikaanse verkiezingen van 6 november kunnen beginnen.

  3. …En dan alle aandacht op Amerika en op pagina x vind je nog wel een artikeltje over dat zwaar geval dat voor de journalisten plots niet meer zwaar genoeg is.Ondertussen modderen de politici op hun gemak voort alsook de directie van de Fordfabriek…

  4. Oh dat..tja..crisis hè..er zal nog wel meer gesloten gaan worden..er ís al heel veel dichtgegaan. Erg genoeg natuurlijk voor de mensen die nu op straat staan, dat sowieso..het zijn harde tijden..hebben het zelf ook aan den lijve ondervonden. Maar wij hadden uiteindelijk nog geluk..nú een andere baan vinden wordt nog véél moeilijker. En de uitkeringen worden alsmaar minder.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén