Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De kaas niet van hun brood laten halen

Zo! De laatste tijd was dat hier schering en inslag. Telkens Slow en mske iets planden kwam daar iets tussen. Of de klanten deden wat moeilijk of ze kapten met ganse kruiwagens werk binnen en wat deden Slow en mske dan? Plannen opzij schuiven en hun weekends en vrije dagen opofferen.

Nu is er één van hun klanten, de zijners namelijk, die tijdens hun vorige afwezigheid een monsterjobke binnengooide en nu ineens ging eisen dat ze dat onmiddellijk deden en Meneer Vander Clocken die gooide ook al een fulltime binnen en dat terwijl Slow en mske deze week geen klop zouden uitvoeren … voor de zaak wel te verstaan want ze wilden nu eindelijk eens werk maken van het deftig oprangeren van het huis, dat er ondertussen haast als een stort gaat uitzien.

Laat ze nu toch, met haar zwijmelige kop dat monsterjobke gedaan hebben om onmiddellijk daarna een mail te krijgen met “dringend” er op en “voor maandag astemblieft” en “hij dierf het haast niet vragen” maar vroeg het toch maar.

Nu hadden ze gepland om eens een weekendje naar Rotterdam te gaan. Dat planneke stond nog in de stijgers. Wat heeft mske nu uit pure balorigheid gedaan? Ze heeft de koe bij de horens gevat, dat dringend geval uitbesteed en heeft een hotel geboekt voor een weekend Rotterdam, ergens begin volgend jaar, en ze zei erbij: “nu kunnen we de planning niet meer aanpassen, nàh!”

Previous

Niet voor gevoelige zielen

Next

mske hoopt maar vreest

5 Comments

  1. Oh oh..als dát maar niet annuleren wordt!

  2. ms

    Zwijg! Gij – hoe was het ook alweer – slecht Hollands vel!

  3. Haaahahaha..lang niet gehoord dat..maar dat was het wél ja! haha!

  4. Bedankt namens annemarieke voor het weer in orde krijgen van haar blogje hè! :-*

  5. ms

    Graag gedaan hoor, maar ik snap niet dat Skynet zelf dat niet oploste. Die moesten dat toch ook zien … hadden ze de moeite gedaan om Annemarieke’s blog te openen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén