Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Sanitaire problemen bij uitstappen

mske, die eigenlijk veel water ophoudt, kan hier thuis zo met ganse dagen aan die pc zitten werken zonder dat ze enkele keer recht moet staan om daarboven naar dat klein buroke te gaan.

Dat ondanks het fleske water dat ze zichzelf verplicht uit te drinken bij elke maaltijd en de zjatten koffie tussen die maaltijden in.

Maar pas op zé! Als mske weggaat, dan moet ze overal naar de sanitaire voorzieningen gaan zoeken. Eerst voor ze vertrekt, dan in het station van Landen, dan op de trein, in het station van bestemming, als dat Tienen niet is, bij de tandarts en/of bij de Gamma.

En dat zonder fleske water noch zjatten koffie.

Sjaans dat er geen wc-madam zit. Die zou denken: “die piskous is terug daar”.

Previous

Drie keer is scheepsrecht?

Next

Remmeuh!

5 Comments

  1. Ik moet thuis ook al vaak..denk dat ik chronische blaasontsteking heb. Tegenwoordig kan ik het dan ook nog steeds minder goed ophouden en loop ik algauw te klappen ( in Londen was het één keer bijna misgegaan!)..dus ja..ik hou de sanitaire voorzieningen ook wel in het oog ja. En zo’n wc-juffrouw zal dat toch niet denken? die loopt alleen maar binnen van al die bezoeken hehe.

  2. Sloef goede middag…

    ik denk dat die w.c.-madammen boeken kunnen schrijven en goed dat ze er zijn, want vandalenstreken kunnen we missen, och …en zolang het geen Franse hangw.c.’s zijn gaat het nog en voor de rest, er niks van aantrekken ! Fijne groetjes )pepino

  3. hihihi, wél een schone fotooke van zo’n klein ‘buroke’Idd, jouw probleem kan veel geld kosten als je de deur uitgaat.raar is het wel dat je dan wel moet gaan … misschien zet juist het benenloopwerk, je ook nog tot wat anders aan …

  4. Och maar dat overkomt mij ook hoor. De ene keer zou ik aan iedere straathoek naar dat kleine kamertje moeten en op een andere keer heb ik er geen enkele nodig.

  5. Ik heb ook dagen dat ik vaker moet gaan en dat is dan vaak door te denken dat je niet onmiddellijk kan gaan.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén