Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Meneer! Ik moet …

Station van Tienen. Nog vijf minuten voor de trein komt.

Uit veiligheidsoverwegingen wou mske nog rap langs de sanitaire voorzieningen passeren aangezien er in Landen daar geen tijd voor zou zijn omwille van een, verkeerd ingeplande, aansluitende bus.

Net voor mske tegen die deur in Tienen duwde zag ze het blad, recht voor haar ogen. Op dat blad stond dat wegens “extreme bevuilingen” het niet meer mogelijk was om zomaar die toiletten te gebruiken.

Nu niet dat je je plas moet ophouden hoor! Neen, je kan bij de stationschef de sleutel gaan halen, maar dan moet je wel je identiteitskaart afgeven. Hallo?

Daar doet mske niet aan mee! Ze is oud genoeg om niet meer haar vinger te moeten opsteken, laat zitten aan een vreemde vent een sleutel gaan vragen.

Dat die stationschef even ver van de wachtzaal af zit als de toiletten, maar dan wel aan de andere kant, was in dit geval geen probleem aangezien het geen geval van hoge nood betrof. Ocharme de sukkels bij wie dat wel het geval zou zijn.

Maar als mske haar identiteitskaart moet afgeven, al was het maar als waarborg voor die sleutel … dan zou ze toch eisen dat er zowel vóór als na haar bezoek aan de locatie een plaatsbeschrijving opgemaakt word over de toestand waarin dat plaatske zich bevindt.

Dat zulke extreme bevuilers het eigenlijk voor iedereen verpesten is wel duidelijk. Wij wensen hen dan ook een aanval van de koude pis toe … in het station van Tienen!

Previous

Uitstappen met een randje

Next

De wekdienst

2 Comments

  1. Een sleutel ergens halen, ja, dat heb je vaker ( in benzinestations vaak), maar daar je pas voor afgeven?? no way! Ten eerste moet je die ten alle tijde bij je hebben, dus het is wettelijk niet eens mogelijk om zo’n eis te stellen. En ten tweede zouden ze dan inderdaad de boel voor en na moeten bekijken ja. Belachelijk! Maar dat sommigen het voor anderen verpesten, ja, dat is meer standaard dan uitzondering. En als je soms die openbare toiletten ook ziet..yuck yuck yuck, je vraagt je af wat voor mensen het zijn die dat doen?

  2. Gettie

    Inderdaad mizzD heeft gelijk, je mag onder geen enkel beding je paspoort afgeven.
    Vuile smeerpoezen (no offence Sloef) vind je blijkbaar overal. Zouden die in hun huis ook zo een smeerlapperij houden?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén