Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ziek zijn door de jaren heen

Dit is een klein samenraapsel van ziektes in mskes leven van een mske dat bijna nooit ziek was.

 • Klein mske zei: “Ik heb hoofdpijn” en de reactie was: “Je hebt zeker geen zin om huiswerk te maken?
 • Klein mske kon nooit alleen griep krijgen, als ze ziek werd, was Broer gemakkelijkheidshalve ook ziek. Maar er werden wél mopkes verteld en grapjes uitgehaald en als ze dierf lachen zegden ze: “als je ziek bent kan je niet lachen”.
 • De auto moest wekelijks gewassen en wie was daarvoor de aangewezen persoon? Yep! Geen warm water, geen water uit de kraan, dat was te duur. Water van het bronneke achter de hoek. In de winter. Het vroor dat het kraakte. Zieke mske bed in en ze trokken boze ogen. Diagnose: de maandstonden konden niet doorkomen wegens onderkoeling.
 • Een zware hoest teisterde mske, maar ze mocht niet naar de dokter, het was herhaling in de school en de examens kwamen er aan en het was niet het moment om haar aan te stellen. Tót de dag in de vakantie dat mske helemaal niet meer kón ademen en dus moest blijven staan onderweg en bijna stikte. Diagnose: infectie tot halfweg de luchtwegen, een half jaar niet sporten en niet zwemmen.
 • mske kreeg een zware griep en moest van de dokter in bed blijven. Reactie van Ex: “maar ze moet opstaan of anders is vanavond de stoof uit”.
 • Barstende hoofdpijn en lastverkopende maag en mske was zelfstandige en bleef in bed. Telefoon van iemand van Ex’ werk, want de firma verhuisde die dag en Ex was niet bereikbaar maar hij had gezegd dat ze de boodschappen aan mske mochten doorbellen.
 • Vorige week donderdag was mske zo mottig als iets en zat hier zo bleek als een doek. Reactie: “zou je niet beter in bed gaan?” Samen met mske ging hij naar boven want als ze viel bij het duizelen … Hij stopte haar in. En later, toen ze sliep kwam hij heel stil kijken of alles in orde was maar toch schrok mske en hij zei: “als je dan toch wakker bent, heb je geen dorst?” en hij haalde haar pint en de fles cola te voorschijn.

Previous

Aanbesteding

Next

Studie over regen

1 Comment

 1. 19-04-2005, 21:58:21
  de beste medicijn:
  liefde! dat bewijst het maar weer eens

  olive

  —————————————————————————–

  19-04-2005, 22:10:31
  Inderdaad…
  ben ik met Olive eens.

  Marian

  —————————————————————————–

  20-04-2005, 01:42:48
  ….
  Daar alleen kan liefde wonen,daar alleen kan liefde zijn
  waar men stil en ongedwongen alles voor elkander doet.

  liliane

  —————————————————————————–

  20-04-2005, 06:35:59
  Soms…
  duurt het even voor je ze vindt, maar echte liefde bestaat nog !
  en zeg maar dat Moe het gezegd heeft
  http://toogappels.skynet.be
  Moe

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén