Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bekendheid doet rare dingen

Waarom mske besloot bloed te gaan geven, is mske haar zaak. Het is wel een feit dat mske vorig jaar haar schouders ophaalde toen ze ineens las dat Kato en Marijn bloedgevers zouden gaan “inzamelen”.

Nu niet dat mske dan dwars zou gaan doen en niet meer geven. Maar ze denkt dan wel dat de mensen toch maar meelopers zijn als ze voor die reden bloed gaan geven.

mske eet weinig vlees. mske is geen vegetariër of aanverwante, ze eet enkel weinig vlees. Nu heeft ze zich voor de warme maaltijden van de evenementen wel als vegetariër opgegeven, dat eten is wel lekker maar veel te vlezig. Maar nu is het weer hetzelfde, nu leest ze dat Philip en Wim de Vlamingen willen overhalen om minder vlees te gaan eten.

Nu niet dat mske nu uit dwarserikkerij meer vlees gaat eten, ze zou het niet kunnen, maar verdorie, mogen mensen nog zelf beslissen wat ze willen of niet zonder dat daar éne van die zichzelf promotende betweters met zijn neus in haar eten zit?

En hoe komt dat allemaal? Omdat dat pakt! Er zijn mensen die die involgen gewoon omdat die met hunne kop in de boekskes staan of op televisie mogen komen.

Jawel, ge ziet dat wel aan die historie van Pippa en haar sjakosj. Er worden in India 100 jobs gecreëerd om zo een sjakosjen te maken.

En daar krijg je dan weer andere commentaar op.

mske voelt zich niet aangesproken. Zij heeft zo geen sjakosj.

Previous

Twintig minuten in de vroegte

Next

Het ziekmakende hotel

4 Comments

  1. Half vrouwelijk Engeland liep ooit ook met een prinses Di-kapsel..zo gaat dat nu eenmaal ja. Is niet zo slecht als bekende mensen dan hun gezicht lenen voor goede doelen..als het ervoor zorgt dat mensen dan eerder ook bloed gaan geven..?
    Dat laatste zinnetje in dat artikel over die tas verontrust me..ze gaan een deel van de productie van de tas naar Engeland halen? dan verdienen die arme mensen daar in India dus helemáál geen cent meer?

  2. Veel mensen zijn kuddedieren en voelen zich pas goed in hun vel als ze bekende personen kunnen nadoen. Dan straalt die glamour ook een beetje op hen af(denken ze).Erg dat voor een handtas een heleboel mensen voor een hongerloon aan het werk zijn.

  3. Bloed geven doe je vrijwillig,je geeft iets van je zelf, het kost niets(behalve de moeiten)en je weet zeker, In naam van iedereen
    die je met uw bloed konden helpen, je van harte danken.
    Spijtig zijn er zo weinig donoren,vooral voor plasma.

  4. Jammer genoeg verkoopt het maar niet altijd om de juiste reden.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén