Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Spitsbroeders in crime

Mja, dat “in crime” is best met een korrelke zout te nemen, maar ze hangen mske haren hoebel een beetje uit.

Want wat doen die nu? Die zagen! Die zagen mske haar oren van haar kop omdat ze willen dat mske één naam zou gebruiken voor zowel Google als Youtube.

En dat kan niet! Ah neen. mske gebruikt Google voor de zaak en Youtube om Slow zijn filmkes op Wizzewasjes te laten zien.

En zeg nu zelf, wat moeten ons klanten nu naar Slow zijn filmkes zitten kijken. En aan de andere kant, wat avance dat ik mske mske noem als iedereen op Youtube haar echte naam zou zien staan? Dat kan toch niet hé …

Previous

Het kan verkeren

Next

Tresspass

4 Comments

  1. bea

    Werk en privé gescheiden houden is het best. Het moet niet te familiar worden

  2. Gettie

    En dan zou het wel eens kunnen gebeuren dat we bankstaten en offertes en vertalingen allerhande op youtube zien verschijnen en dat is niet plezant hé.

  3. Zoals Bea zegt werk en privé gescheiden houden dan kun je geen vergissingen maken.

  4. Ik weet de helft van de tijd niet wat wááronder valt..en zo was ik lichtelijk in paniek toen bleek dat ik in moest loggen om op een wordpressblog te kunnen reageren..en dat was dan omdat ik daar een account had. En ik wíst dus helemaal niet dat ik die hád..maar dat bleek dus die van Gravatar te zijn..dat is dus van WordPress..weet ik veel!!!
    Zo wordt het voor digibeten wel moeilijk om het ene van het andere gescheiden te houden hè!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén