Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gemakkelijkheidshalve

Het is blijkbaar al een pozeke geleden dat we het over de fonspot van Belgacom hadden.

mske had zich toen geregistreerd met een naam een een wachtwoord die ze gemakkelijk zou onthouden. Maar ze moest die niet onthouden want nergens maar dan ook nergens vond ze internetbereikbaarheid met die fonspot.

Nergens! Tot vorige week, in Sneercity. Ze moest betalen in het hotel. En toen ze verbinding wou maken, zag ze de fonspot van Belgacom. Maar ze kon niet inloggen want ze wist haar gemakkelijke login en wachtwoord niet meer.

Ze probeerde er aan te geraken via de site zelf, maar die gingen beweren dat er meerdere mskes waren of beter gezegd, dat mskes mail én naam meerdere keren voorkwam. Ze moest dus maar efkes haar inlog en wachtwoord van Belgacom zelf opgeven.

Die kende ze ook niet, al dacht ze van wel, maar ze zat er een cijfer naast. Dat zag ze toen ze gisteren maar de Belgacom papieren er bij haalde.

Wat zag ze nog? Naast die inlog en wachtwoord voor Belgacom? De gemakkelijke naam en wachtwoord die ze daar zo mooi netjes had bijgeschreven. mske kon zich voor het hoofd slaan!

Maar! Ondanks dat ze nu weer denkt dat die zo gemakkelijk te onthouden zijn, gaat ze die toch maar ergens noteren of in de pc stoppen, want als dat telkens een jaar duurt eer ze met zo een fonspot te maken krijgt …

En zeggen dat ze gewoon naar huis had moeten bellen. Ik zou haar die inlog wel gegeven hebben. Dat is nu pas om me voor het hoofd te slaan!

Previous

mskes repertoire

Next

De roedel

4 Comments

 1. Hahahahaaa..dat plaatje (mét tekst) is leuk!
  Niemand verklappen, maar ik heb een paar van dat soort dingen in m’n telefoontje staan hehe..moet je ook wel de gefingeerde namen onthouden als dat niet meteen de gebruikersnaam is natuurlijk hehe!

 2. bea

  Ik heb de wachtwoorden ook ergens opgeschreven maar waar?

 3. Sloef goede avond…

  en zeggen dat ik daar toen nen gansen zaterdag problemen met gehad heb en nergens meer op kon !
  Tot slot heeft men dan een eigen hotspot gercrëerd en toen was alles weer o.k. en volgens de mensen van belgacom was ik niet de enigste ! Fijne groetjes )pepino

 4. Ik heb een voor mij logisch wachtwoord gekozen en die vergeet ik nooit.Maar toch vindt Belgacom en Electrabel dikwijls dat het niet klopt. Die kunnen echt moeilijk doen.Wat moet je dan aanvangen?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén