Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pif paf poefers!

mske heeft vroeger altijd klanten gehad, die op hun beurt voor de staat werkten. Ze had dus snel door dat die mensen een probleem hadden, maar mske weigerde te accepteren dat die mensen hun probleem doorschoven naar haar.

Toen haar eerste klant drie jaar geleden weigerde te betalen omdat hij zelf zijn geld van de staat nog niet had gekregen, vroeg mske hem of ze dat zo kon doorgeven aan Belgacom en ze zorgde er voor dat hij wel moest betalen.

Als er één schakel in de ketting stopt met betalen, komt al wat na die schakel komt in het gedrang. Dat het dan uitgerekend nog vadertje Staat moet zijn die zijn eigen burgers in het slop brengt is gewoon schandalig.

Previous

Hij is en blijft wat hij is

Next

Ochtendbedenkingen

1 Comment

 1. 03-11-2006, 05:39:57
  een fijne dag
  dit is dus werkelijk schandalig, je mag ze wel intrestnota’s sturen…Ok verdien je meer maar ondertussen heb je dikwijls een lening kunnen afsluiten ……
  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

  —————————————————————————–

  03-11-2006, 06:14:20
  Interesten ?
  Die betalen ze blijkbaar niet.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén