Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slow wist het

Ondanks het feit dat mske hem al had verwittigd over de boten en bootjes keek Slow toch zijn ogen uit naar al dat water en watertjes en al dat verkeer op het water en bruggen en bruggetjes die openden en sloten voor al dat watergeweld.

“Jawadde” zei hij “wat moeten die doen als ze in panne vallen?”

En toen wist hij het! Hij zei: “dan bellen ze toch Touring Waterhulp!”

Previous

Terug in het gareel

Next

Slik! Maar dan niet letterlijk …

4 Comments

  1. Hihi..nog nooit bij stilgestaan eigenlijk..maar ik denk dat die zich dan gewoon naar de kant laten drijven (of trekken als er medewatergebruikers zijn), uitstappen en de boel laten repareren bij een dok of zo. Volgens mij hebben we geen Waterwegenwacht!

  2. Mske ik stel vast dat mijn reactie van gisteren verdwenen is. Ik heb het nochtans gezien. Wat doe skynet nu toch weer raar, last van de warmte zeker.

    Mooie prent ! Tja dat is waar ,wat doen die als ze panne hebben!? Ik denk dat ze op het water galanter zijn voor elkaar dan op de weg en elkaar helpen.

  3. ms

    @ Magda: dat heeft niets met Skynet te maken, ik ben niet bij Skynet, maar dat kwam doordat jij de “r” in je achternaam had achterwege gelaten, dus zat de reactie bij de spam.

  4. Oesje, beter opletten in het vervolg.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén