Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Levensnoodzakelijk

Op het ogenblik dat je hoort dat in de streek rond Aarschot honderden mensen zonder water zitten, zie je ter hoogte van Tienen iemand met de tuinslang haar voorterraske afspuiten, ondanks dat er gevraagd werd om het niet te doen.

De verdomde egoïsten die precies nu in actie schieten om ik weet niet wat te kuisen of af te spuiten moesten zonder water vallen.

Als het op gewone vraag niet kan zou het hardleers moeten gaan. Maar neen aan die mensen die niet eens in staat zijn om gewoon te koken of gewoon een beebietje in bad te zetten denken ze niet, als hun plansierke maar schoon fris is of hun blinkkar waarmee ze de eerste keer als ze er mee rijden toch terug bestoft thuis komen. In dit weer blijft het stof namelijk niet liggen.

Previous

Vieze voeten

Next

Werkperikelen

1 Comment

 1. 21-06-2005, 10:54:45
  mag je nog wel in bad?
  of kunnen we binnenkort ruiken waar belgië ligt?

  Han

  —————————————————————————–

  21-06-2005, 23:01:49
  Ik hoop dat we nog in bad mogen ….
  en voor da stof is er een gemakkelijke oplossing : steek een tankje met water in de koffer en monteer op je voorbumper een wagenbreed hoge-druk-sproeisysteem, dan kan je het stof vastspuiten voor je er door rijdt. (Niet te véél spuiten want anders hangt je karretje vol modder …) … en dat verbruikt niet eens veel water!

  Koala2
  Koalaluc

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén